AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Friday, June 10, 2016

Π. Λαφαζάνης: Εθνικό, Περιβαλοντικό, Οικονομικό και Κοινωνικό Έγκλημα το Ξεπούλημα του Ελληνικού

0 comments
ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG
Ο Παναγ. Λαφαζάνης, επικεφαλής της ΛΑ.Ε. περιοδεύει σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης και το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Ο Παν. Λαφαζάνης μεταξύ άλλων τόνισε:
“Το μνημόνιο ξεπουλήματος του Ελληνικού, που άρον άρον υπέγραψε η παραδομένη και εθελόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα κατά απαίτηση της Τρόϊκας, συνιστά ένα πελώριο εθνικό, περιβαλλοντικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα με κακουργηματικές και ποινικές προεκτάσεις.
Το Ελληνικό παραδίδεται έναντι πινακίου φακής και με δώρο εγκαταστάσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων, σε μια άνευ προηγουμένου τσιμεντοποίηση, καζινοποίηση, εμπορευματοποίηση και κερδοσκοπία, αντί να αναβαθμιστεί με βάση τις προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των κινημάτων ως χώρος πρασίνου, αναψυχής και ήπιων αθλητικών, κοινωφελών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.
Η εκποίηση του Ελληνικού δεν θα περάσει όσα μνημόνια κι αν υπογράψει οποιαδήποτε ξεπουλημένη κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση δυστυχώς διαπράττει μεγάλα εγκλήματα σε αυτή τη χώρα, τα οποία δε θα μπορούσε, λόγω αντιδράσεων, να διαπράξει καμία δεξιά κυβέρνηση.
Αν η κυβέρνηση στέκεται ακόμα και δεν έχει πέσει είναι γιατί, πέραν των άλλων, στη Βουλή δεν έχει απέναντι της καμία απολύτως πολιτική και κινηματική αντιπολίτευση.
Αντίθετα ο Μητσοτάκης, η Γεννηματά, ο Θεοδωράκης και ο Λεβέντης αποτελούν τα μεγαλύτερα κυβερνητικά στηρίγματα και κυριολεκτικά τα δεκανίκια επιβίωσης του Τσίπρα και της παρέας του.
Είναι κατάντημα για τον Κ. Μητσοτάκη ότι σπεύδει να παρευρεθεί στη Λέσχη Bilderberg, τη λέσχη των πιο αντιδραστικών και ληστρικών δυνάμεων του πλανήτη.
Έχει οικτρές αυταπάτες ο Κ. Μητσοτάκης αν πιστεύει ότι η Λέσχη Bilderberg θα τον “φυτέψει” στην πρωθυπουργία της χώρας.
Γρήγορα Τσίπρας και Μητσοτάκης θα εκπλαγούν από τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού, που θα τους επιφυλάξει επώδυνο πολιτικό τέλος.
Ο χρόνος για τη συνέχιση της μνημονιακής λεηλασίας της χώρας δεν θα είναι καθόλου μακρύς”.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.
ΜΕΡΕΣ ΠΙΟΥΡΙΦΟΫ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟ-ΚΙΝΗΜΑ “ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ”
Ο Παναγ. Λαφαζάνης επικεφαλής της ΛΑ.Ε. περιόδευσε μαζί με τον Δημήτρη Στρατούλη και τηΔέσποινα Σπανού στα κεντρικά γραφεία του ΟΓΑ.
Μετά το πέρας της περιοδείας ο Παναγ. Λαφαζάνης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, έκανε τις παρακάτω τοποθετήσεις:
“Οι δηλώσεις επισήμων παραγόντων του Λευκού Οίκου, με τις οποίες επαινούν τον Αλέξη Τσίπρα γιατί “ξεφορτώθηκε” από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη της αριστερής πτέρυγας, αποτελούν όνειδοςγια τον ίδιο, τον εξευτελίζουν και τον διασύρουν ακόμα περισσότερο ως πρωθυπουργό δορυφόρο τους, ενώ είναι άκρως προσβλητικές για τη χώρα.
Ούτε στα πιο σκοτεινά χρόνια της εμφυλιακής και μετεμφυλιακής αμερικανοκρατίας δεν υπήρχαν τόσοιταμές επεμβάσεις των ΗΠΑ στα εσωτερικά της χώρας μας, οι οποίες μόνο με τις προσβολές τύπου Πιουριφόυ μπορούν να συγκριθούν.
Είναι αδιανόητο και το άκρον άωτο της υποτέλειας, οι ΗΠΑ να συμπεριφέρονται στη χώρα ως να είναι σε χειρότερη θέση και από “προτεκτοράτο” και να μην υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από κανένα στο πολιτικό σκηνικό.
Ο τόπος, δυστυχώς, έχει μια θλιβερή κυβέρνηση η οποία συγκατανεύει στις ταπεινωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ και το μόνο που κάνει είναι να στήνει κακόγουστες θεατρικές αντιπαραθέσεις με τη ΝΔ γύρω από την διαδικτυακή πρωτοβουλία “Παραιτηθείτε”, πίσω από την οποία υποκρύπτεται η αξιωματική μνημονιακή αντιπολίτευση, ενώ τη στηρίζουν επίσης, με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.
Ούτε ο κυβερνητικός εθελόδουλος μνημονιακός αυταρχισμός ούτε ψευτο-κινήματα μνημονιακής στήριξης και συνέχειας τύπου “Παραιτηθείτε”, που για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να έρθει ο Κυρ. Μητσοτάκης της Λέσχης Bilderberg στην πρωθυπουργία, έχουν την παραμικρή αξία για τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.
Οι Αμερικάνοι ας μην χαίρονται για το “ξεφόρτωμα” της κυβέρνησης από τους δήθεν “ακραίους” υπουργούς της.
Γρήγορα ο ελληνικός λαός θα ξεφορτωθεί και τα δικά τους μνημονιακά φερέφωνα στην Αθήνα και τους μνημονιακούς συνδαιτυμόνες της λέσχης Bilderberg”.

Φωτογραφικό υλικό από την ανοιχτή μαζική συγκέντρωση της ΛΑ.Ε. στο Ηράκλειο Κρήτης:
---000_lafirak1
---000_lafirak2
---000_lafirak3
---000_lafirak4

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+