AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Saturday, February 13, 2016

Π. Λαφαζάνης για Τσίπρα: Αν δεν πάρει πίσω τα μέτρα, θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος

0 comments
(Παρ. 12/2/16 - 11:00)

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Η εθελόδουλη νεομνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να διανοηθεί ότι μπορεί να επιχειρήσει με ΜΑΤ και αστυνομικές κλούβες να ανακόψει την είσοδο των τρακτέρ στηνΑθήνα.

Μια τέτοια επίδειξη ακραίας αστυνομοκρατίας και αυταρχισμούόχι μόνο θα ήταν ανεπίτρεπτη αλλά και θα κινδύνευε να προκαλέσει ανεξέλεγκτες συγκρούσεις και μακελειό, καθιστώντας την κυβέρνηση υπεύθυνη και υπόλογη για άκρως επικίνδυνες, ανώμαλες εξελίξεις.

Τα ειρηνικά τρακτέρ είναι εργαλεία παραγωγής και μόχθου για τον αγροτικό κόσμο και σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούν την Αθήνα και τους πολίτες. Αντίθετα, την πρωτεύουσα ενοχλούν και δυσφημίζουν ο αυταρχισμός, τα ΜΑΤ, τα δακρυγόνα, ο χημικός πόλεμος, ηεπίθεση στις συντάξεις και η επιχείρηση εξολόθρευσης της μικρομεσαίας αγροτιάς και τηςπρωτογενούς παραγωγής της χώρας.

Ο Αλ. Τσίπρας οφείλει να πάρει άμεσα πίσω τα αντιαγροτικά μέτρα, αν θέλει ειλικρινή διάλογο με τους αγρότες. Αν ο Αλ. Τσίπρας δεν πάρει πίσω το αντιασφαλιστικό και φορολογικό πακέτο μέτρων, τότε θα συντριβεί και θα φύγει νύχτα και εξευτελισμένος από την πρωθυπουργία, εν μέσω γενικευμένηςκοινωνικής χλεύης, οργής και εξέγερσης.

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η απόφαση της κυβέρνησης να συναινέσει στην εμπλοκή της ατλαντικής συμμαχίας στο θέμα τωνπροσφύγων, ισοδυναμεί με την εκχώρηση του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ. Αυτή η απόφαση αποτελεί μείζον εθνικό έγκλημα και πράξη παράδοσης εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, την ώρα μάλιστα που το ΝΑΤΟ αμφισβητεί ευθέως νόμιμα θεμελιώδη δικαιώματα της χώρας στο Αιγαίο.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ίδια ώρα που η κυβέρνηση παρέδιδε το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ, η Τουρκία, υπό πλήρη κυβερνητική σιωπή, αμφισβητούσε με NOTAM την ελληνική εδαφική κυριαρχία στη νησίδα Κίναρος.

Η υπόλογη εθνικά κυβέρνηση και ο υπόλογος πρωθυπουργός, βάζοντας το νατοϊκό λύκο να φυλάξει τα πρόβατα, υπονομεύουν τα εθνικά συμφέροντα, βάζουν σε περιπέτειες τον τόπο και αναγορεύουν την υποτέλεια, την δορυφορική εξωτερική πολιτική και τη νεοαποικιοκρατία σε δόγματα για την πορεία της χώρας.

ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο Αλ. Τσίπρας, στο όνομα της πάταξης της παλιάς διεφθαρμένης διαπλοκής, γίνεται σημαιοφόρος τηςνέας, δήθεν αδιάφθορης, διαπλοκής του ιδίου με παλιούς και νέους βαρόνους, που ελέω ΣΥΡΙΖΑ θα καταλάβουν το τηλεοπτικό τοπίο.

Ένα ελάχιστο δείγμα του τι θα σημαίνει η νέα, α λα Τσίπρα, διαπλοκή από άποψη ενημέρωσης το δείχνει η καθημερινή κυβερνητική πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό από τους εγκάθετους της ΕΡΤ, ενώ από άποψη αξιών και ηθικής η ζωή στο μέλλον μπορεί να μας επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις.

Δεν υπάρχει πιο γελοίο δίλημμα από την επιλογή ανάμεσα στη διαπλοκή του Κυρ. Μητσοτάκη και τη διαπλοκή του Αλ. Τσίπρα. Οσοι θέτουν αυτό το δίλημμα μόνο την αποδοκιμασία, τη χλεύη και την ειρωνεία του λαού θα εισπράξουν.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+