AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Monday, January 25, 2016

Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, ''ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ'' ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ''ΑΡΗ ΚΑΙ ΣΑΡΑΦΗ''!!!

0 comments
(Κυρ. 24/1/16 - 13:06)   
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙΜΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ 25ης ΓΕΝΑΡΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ''ΒΑΡΚΙΖΑΣ''
Σκέτη υμνωδία το αφιέρωμα της ΕΦ. ΣΥΝ του Σαββάτου (23/1) στον ένα χρόνο της κυβέρνησηςτης Αριστεράς, όπως εξακολουθεί να ισχυρίζεται η καλή μας εφημερίδα ότι είναι η σημερινή κυβέρνηση.  
Πρώτος υμνωδός του ενός χρόνου Αριστερά στην κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της και αρχιτέκτονας, από το παρασκήνιο πάντα, της ταπεινωτικής κυβερνητικής μνημονιακής συνθηκολόγησης τουΙουλίου.  
Ο Γ. Δραγασάκης αντί να κρύβεται ή τουλάχιστον να σιωπά, με κείμενο του στην ΕΦ. ΣΥΝ, υπό τον πομπώδη ανιστόρητο τίτλο: ''Ένας χρόνος ορόσημο'', ισχυρίζεται ότι τα σχέδια της αντίδρασης να κάνουν την Αριστερά κυβερνητική ''παρένθεση'' ναυάγησαν, γιατί η ''Αριστερά άντεξε και ο λαός τηνεμπιστεύεται''! Φέρνει δε ως παράδειγμα αριστερής ανθεκτικότητας, ο αθεόφοβος, τη ''μεταρρύθμιση της κοινωνικής ασφάλισης που οδηγεί σε βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα''!  
Πράγματι κε αντιπρόεδρε τα σχέδια της αντίδρασης ''ναυάγησαν''. Και ''ναυάγησαν'' γιατί πράγματι δεν μπόρεσε η αντίδραση να καταστήσει την Αριστερά στην κυβέρνηση παρένθεση, αφού πρόλαβαν και έσπευσαν, ως έτοιμοι από καιρό, να κάνουν παρένθεση την Αριστερά στην κυβέρνηση οι σφετεριστέςτου ΣΥΡΙΖΑ, που επί χρόνια συνωμοτούσαν και την κατάλληλη στιγμή πούλησαν και πέταξαν στονκάλαθο των αχρήστων τις δεσμεύσεις του, τη λαϊκή ετυμηγορία της 25ης Γενάρη και τοδημοψήφισμα της 5ης Ιούλη, για να συνυπογράψουν το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο, το οποίο και εφαρμόζουν με ακλόνητη προσήλωση.  
Την Αριστερά στην κυβέρνηση δεν την έκανε παρένθεση καμιά αντίδραση, την κατέστησε παρένθεσηη ίδια η κυβερνητική ηγεσία των Τσίπρα, Δραγασάκη και Σια.  
Ήταν αυτή η κυβερνητική ηγεσία, που με τον Δραγασάκη να λυσσομανά υπογείως, οδήγησε, δια τουΑλ. Τσίπρα, στη διάσπαση και τη μετάλλαξη τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση στο μνημόνιο και τις νέες καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές.  
Είναι αυτή η κυβερνητική ηγεσία που έκανε την Αριστερά παρένθεση, μεταλλάσσοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, για να συνεχισθεί η βρόμικη κατοχή της χώρας, όπως ονομάζει το καθεστώς που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, σε διπλανή στήλη της ΕΦ. ΣΥΝ και στο ίδιο αφιέρωμα, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ Κώστας Ζουράρις.  
Ο αρχαιολάτρης και ελληνολάτρης και ψηφοφόρος στη Βουλή του τρίτου κατοχικού μνημονίου, καθηγητής και βουλευτής, αναγνωρίζει παραδόξως την κατοχή της χώρας, την οποία παρομοιάζειπερίπου, με εκείνη του 41-44. Όπως αναγνωρίζει, χωρίς αιδώ, ότι η κυβέρνηση, την οποία στηρίζει, είναικυβέρνηση υπό κατοχή, κατά πως λέει και στον τίτλο του άρθρου του.  
Και ενώ θα περίμενε κανείς να προτείνει στην κυβέρνηση, έστω όψιμα, να αποτινάξει τον κατοχικόζυγό, να διώξει την τρόικα και να ακυρώσει νεοαποικιακά μνημόνια και τις δουλόφρονες δανειακέςσυμβάσεις, φτάνει σε τέτοιο σημείο παραλογισμού και διαστροφής, ώστε να προσομοιάζει τον Τσίπρα περίπου με τον Άρη και δεν ξέρω, τον Σταθάκη, ίσως, με τον Σαράφη, να ακολουθούν από τη ''Λαμία'' της Βουλής μια ''τακτική υποχώρησης, εφαρμόζοντας της συμφωνία του καλοκαιριού''.  
Ιδού το αφιερωμένο στον ένα χρόνο της μεταλλαγμένης κυβέρνησης Τσίπρα και στην σημερινή φιέστα του μεταλλαγμένου πρωθυπουργού στο ''Ταε κβο Ντο'' απόσπασμα γελοιοποίησης του Κ. Ζουράριαπό το πόνημα του στην ΕΦ. ΣΥΝ :  
''Έχουμε σήμερα ένα ιδιότυπο καθεστώς όπου, όπως ο ΕΛΑΣ με τον στρατηγό Σαράφη και τον Άρη Βελουχιώτη από τη Λαμία, έτσι αντιστοίχως η συγκυβέρνηση της Αριστεράς με τους ΑΝ.ΕΛΛ από τη ''Λαμία'' της Βουλής των Ελλήνων είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει μια τακτική υποχώρησης της αριστεράς προελάσεως μας, εφαρμόζοντας τη συμφωνία του καλοκαιριού.  
Ο πρώτος, λοιπόν, αυτός χρόνος της δεύτερης αριστερής διακυβερνήσεως της Ελλάδας από την Αριστερά αποτελεί μια εφαρμογή της αποικιοκρατικής και κεφαλαιοκρατικής επελάσεως των Βρυξελλών εις βάρος του ελληνικού λαού και η αριστερή κυβέρνηση αμύνεται στις παρυφές, στιςρωγμές της συμφωνίας, στα διάκενα της εξέλιξης της πολιτικής κατάστασης, όπως αυτή διαμορφώνεται κάθε μέρα.''  
O έσχατος πρωθυπουργός!  
Μόνο αυτά τα σχιζοφρενικά ταιριάζουν, πλέον, στους υμνωδούς του ''ενός χρόνου Αριστερά '' Αλ. Τσίπρα και Γ. Δραγασάκη!    
Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+