AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Wednesday, January 21, 2015

Ν. Μπογιόπουλος: Είναι ναζιστές – Μαυρίστε τους!

0 comments

    Ό,τι θα ακούσετε παρακάτω, αυτός ο εμετός, είναι από τηλεφωνική συνομιλία του Δεβελέκα,οδηγού/σωματοφύλακα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Πειραιά και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής.
    Σημείωση: Η συνομιλία καταγράφηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία τουΠαύλου Φύσσα και ενώ προηγουμένως η Χρυσή Αυγή είχε εκδώσει ανακοίνωση (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/politiko-susthma) όπου υποστήριζε ότι η ίδια δεν είχε καμία σχέσημε τη δολοφονία.   
    Η δολοφονία, έλεγε τότε η Χρυσή Αυγή, οφειλόταν σε «καθαρά οπαδικά και σίγουρα όχι πολιτικά κίνητρα». Ακούστε, τώρα τα πραγματικά κίνητρα των δολοφόνων, διατυπωμένα με το ύφος και το «ήθος» που αρμόζει στα χιτλεροειδή:


   
    Την Κυριακή, λοιπόν, στις εκλογές, συμμετέχουν κι αυτοί. Αυτοί που εδώ βλέπουμε τον υποφυρερίσκο τους, τον Χρήστο Παππά, σε μια από τις πολλές επισκέψεις του στον τάφο του Μουσολίνι στο χωριό Πρεντάπιο της Ιταλίας. Ο «πατριώτης» χρυσαυγίτης αποδίδει φόρο τιμής στο ίνδαλμά του: Τον Μουσολίνι! Ο Παππάς, ευλαβικός προσκυνητής στον τάφο του φασίστα. Του δικτάτορα που επιτέθηκε στην Ελλάδα στις 28 Οκτωβρίου 1940...  

    Την Κυριακή ζητούν ψήφο κι αυτοί. Αυτοί που εδώ ακούμε και βλέπουμε πάλι τον χιτλερικό Παππά να «εκπαιδεύει» μωρά παιδιά στον ναζιστικό χαιρετισμό. «Απολαύστε» τον:    Την Κυριακή στις εκλογές συμμετέχουν κι αυτοί. Αυτοί που τα «ιδανικά» τους είναι τόσο σάπια ώστε να τα αρνούνται υποκριτικά ακόμα και οι ίδιοι! Αυτοί που ορκίζονταν στην «εθνικοσοσιαλιστική τους τιμή», αλλά τώρα παριστάνουν ότι«δεν έχουν καμία σχέση με το ναζισμό».Τόση και τέτοιου είδους είναι η «τιμή» που έχουν…
    Ας πάρουμε μια γεύση από την «καμία σχέση» της Χρυσής Αυγής με το ναζισμό. Ιδού η «καμία σχέση» τους με τον ναζισμό:
«Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στο δρόμο μας αφού ακόμη και σήμερα νοιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί (...) με τη σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στη Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκονκραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!» (Από το άρθρο του Μιχαλολιάκου για τον Χίτλερ, Χρυσή Αυγή, τεύχος 26, Μάιος 1987)...
    Ο Κασιδιάρης είναι ένας απ’ αυτούς που – όπως έχει δηλώσει - «δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό». Ιδού ένα δείγμα από την «καμία σχέση» του με τον ναζισμό: Μόλις πριν τέσσερα χρόνια, στο έντυπο της Χρυσής Αυγής, στις 20/4/2011, ο Κασιδιάρης, με το ίδιο χέρι πάνω στο οποίο έχει φιλοτεχνήσει τη σβάστικα, έγραφε ύμνους για το «ανανεωτικό» και «πνευματικό» κίνημα του ναζισμού. «Θαυμάστε»: 
«Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος (…) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; Είναι βέβαιο ότι θεμελιώδεις αξίες που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα, θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών. Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν (…).


Ο υμνητής της «ανανεωτικής πορείας του εθνικοσοσιαλισμού», ο υμνητής του «ρομαντισμού» και του «πνευματικού κινήματος» του χιτλερισμού, αυτός είναι που όπως (λεβέντικα…) δηλώνει «δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό»! Αυτά τα αποθεωτικά για το «ανανεωτικό» και «πνευματικό» κίνημα του ναζισμού γράφονταν από τον «δεν έχω καμία σχέση με τον ναζισμό» ανήμερα της επετείου του θανάτου του Χίτλερ….

    Την Κυριακή, λοιπόν, στις εκλογές, συμμετέχουν κι αυτοί:

    Ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού αυτοί:

    Εδώ, στη χώρα της Κάνδανου και της Βιάνου, στη χώρα των Καλαβρύτων,του Διστόμου και του Χορτιάτη, στη χώρα του τοίχου της Καισαριανής και των100 ολοκαυτωμάτων πόλεων και χωριών, ζητούν ψήφο αυτοί:

    Τώρα, λοιπόν, τώρα που έχουν αποκαλυφθεί, τώρα που μόνο ένας φασίστας, τώρα που μόνο ένας ναζί δεν θα ένιωθε αποστροφή γι’ αυτή την εγκληματική συμμορία, τώρα που είναι πια καθαρό πως κάθε ψήφος προς τη μαύρη νύχτα της Χρυσής Αυγής συνιστά επιδοκιμασία του ναζιστικού εγκλήματος και της φασιστικής χολέρας, τώρα καθίσταται επιτακτική η ανάγκη για τον απεγκλωβισμού των ανθρώπων που πιάστηκαν στον παραπλανητικό ιστό αυτής της ναζιστικής συμμορίας. Τώρα είναι επιβεβλημένο να δοθεί στη μαυρίλα του ναζισμού η ψήφος που θα συμβάλει για να επιστρέψει στους υπονόμους του. Να δοθεί στους ναζί η απάντηση που τους αξίζει: Μαυρίστε τους!

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+