AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Monday, December 16, 2013

Ο Π.ΚΑΨΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ» ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΗ ΕΤ3!

0 comments
ΑΠΟ ΤΟΥΣ «58» ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΡΟΠΑΛΑ!
(Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΚΙΚΑ ΜΑΝΑΛΗ ΑΠΟ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ
Τις μαύρες μέρες τις αστυνομικής επέμβασης στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤστην Αθήνα, επιδιώκει να ζωντανέψειστη Θες/κη και στην ΕΤ3 η κυβέρνηση Σαμαρά δια του «κεντροαριστερού» και μέλους της πρωτοβουλίας των «58»Παντελή Καψή.
Τις τελευταίες μέρες ο υφυπουργός της δημόσιας τηλεόρασης, Παντελής Καψής, έχει ανακινήσει τις διαδικασίες για την έναρξη λειτουργίας της ΔΤ στη Θεσσαλονίκη. Με τους ήδη 20 αργόμισθους να περιμένουν, ο αρμόδιος υφυπουργός, έχει σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινήσει συναντήσεις.
Η εκκένωση
Με βάση τον προγραμματισμό του υφυπουργού για εκπομπή προγράμματος από τη Θεσσαλονίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται, ετοιμάζεται εκκένωση των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ3 σε Λ. Στρατού και Αγγελάκη, τις ημέρες των Χριστουγέννων. Με τους 20 αργόμισθους υπαλλήλους της ΔΤ στη Θεσσαλονίκη να κάθονται, και τους εργαζόμενους τις ΕΡΤ3 να εκπέμπουν πρόγραμμα, ο Παντελής Καψής προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα με το μικρότερο δυνατό κόστος για αυτόν και την κυβέρνηση.
Οι συναντήσεις και τα ονόματα
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καψής το πρωί της Πέμπτης είχε συνάντηση με τον δημοσιογράφοΠαντελή Σαββίδη, για τον οποίο όπως φαίνεται έκλεισε η θέση του διευθυντή για την ΔΤ2, που θα εκπέμπει από τη Θεσσαλονίκη.
Χθες, ημέρα Παρασκευή, έκλεισαν και τα υπόλοιπα δημοσιογραφικά ονόματα που θα στελεχώσουν τον νέο σταθμό, με έντονα Πασοκικά χαρακτηριστικά. Εκτός από τον Παντελή Σαββίδη, για πρόσληψη πάει και ο Δημήτρης Ντόζης, με στόχο να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Επίσης ακούγεται το όνομα της Χρύσας Αράπογλου και του Μιχάλη Αλεξανδρίδη.
Το σύστημα Καψή σχεδιάζει να προσλάβει άλλους 30, για να φτάσει τον συνολικό αριθμό στους 50, έχοντας ως στόχο την καθημερινή μετάδοση μιας εκπομπής και ενός κεντρικού δελτίου ειδήσεων, καθώς και την μετάδοση ραδιοφωνικού προγράμματος από την συχνότητα 102fm.
Εκτός παιχνιδιού η Νέα Δημοκρατία
Η Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να «ανέβει στα κεραμίδια», καθώς όπως φαίνεται ο πασοκικής καταγωγής υφυπουργός, κ. Καψής, προωθεί δημοσιογράφους και πρόσωπα που εδώ και δεκαετίες εκπροσωπούν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Με το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές λοιπόν, και τον ενδεχόμενο πολιτικό ρόλο που θα έχει η λειτουργία της ΔΤ2 από τη Θεσσαλονίκη, τα στελέχη της ΝΔ αναμένουν τις εξελίξεις.
ΠΟΣΠΕΡΤ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
(Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΚΙΚΑ ΜΑΝΑΛΗ ΑΠΟ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ
Και τα τελευταία φύλλα συκής εξαφανίζονται, για να αποκαλυφθούν οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις και πρακτικές στη διαχείριση των απανωτών σκανδάλων στο μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «Δημόσια Τηλεόραση».
Οι διατάξεις που περιλαμβάνονται στο ν/σ για τον Ειδικό Φόρο στα ακίνητα και αφορούν στην ΝΕΡΙΤ ΑΕ και στον Ειδικό Διαχειριστή Γκίκα Μάναλη, υποδηλώνουν σαφέστατα ότι πρώτοι απ' όλους, η κυβέρνηση και οι υπουργοί της γνωρίζουν το όργιο των παρανομιών που ακολούθησαν το πραξικοπηματικό "μαύρο" στην ΕΡΤ την 11η Ιουνίου.
Γι αυτό σπεύδουν τώρα να νομοθετήσουν το "ξέπλυμα" του Γκίκα Μάναλη από κάθε ποινική και αστική ευθύνη για τα έργα και τις ημέρες του ως Ειδικού Διαχειριστή. Προφανώς και ο ίδιος γνωρίζει άριστα και διαβλέπει τον κίνδυνο να βρεθεί άμεσα στο εδώλιο με βαρύτατες κατηγορίες.
Μάλιστα τον απαλλάσσουν από κάθε πιθανή ευθύνη και στο μέλλον, δίνοντας του το πράσινο φως στη συνέχιση του πάρτι των παρανομιών για το μεγάλο φαγοπότι.
Αν κάποιος καταδυθεί μέσα στο πολυνομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο ακινήτων και ψάξει καλά, θα βρεί χωμένη σε μια υποπερίπτωση κάποιας παραγράφου κάποιου άρθρου την παρακάτω αποκαλυπτική διάταξη:
ΑΡΘΡΟ 38 – ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3
«Ο ειδικός διαχειριστής (σ.σ Γκίκας Μάναλης) δεν υπέχει αστική, ποινική ή άλλη ευθύνη έναντι τρίτων για πράξεις ή παραλείψεις που αφορούν στην ειδική διαχείριση»
Οι πληροφορίες ότι ο ίδιος απαίτησε να υπάρξει τέτοια νομοθετική πρωτοβουλία, μιας και είχαν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα, σύννεφα βαριά. Άλλωστε, μόνο αυτός γνωρίζει , καλύτερα από κάθε άλλον, το εύρος των κυβερνητικών παρανομιών και για να συνεχίσει να συνεργεί, φροντίζει να διασφαλίσει και να θωρακίσει τη θέση του.
Όποιος κι αν είχε την πρωτοβουλία, το νομοθέτημα για την...αθώωση του Γκίκα Μάναλη υπέχει πλήρους ευθύνης γι αυτό το επιστέγασμα της σωρείας των παρανομιών. Ένα νομοθέτημα που αποτελεί τη μέγιστη επιβεβαίωση της παράνομης δράσης της κυβέρνησης από τις 11 Ιουνίου μέχρι και σήμερα.
Είναι επίσης προφανές ότι η κυβέρνηση του «μαύρου» και της «πολιτικής διαπραγμάτευσης» των «ξαφνικών θανάτων» επιχειρεί να δημιουργήσει ένα νομοθετικό προηγούμενο που θα εφαρμόζεται σε κάθε δημόσια επιχείρηση που θα στέλνει σε εκκαθάριση κρατώντας τον εκκαθαριστή «ξεπλυμένο» στο απυρόβλητο.
Στον ίδιο νόμο και άρθρο όμως υπάρχει κι μια ακόμα διάταξη, στην παράγραφο 2, που αποδεικνύει ότι τα ψέματα και τα φληναφήματα του Παντελή Καψή περί του δήθεν ελληνικού BBC έχουν δραματικά κοντά ποδάρια.
Ο ασφυκτικός έλεγχος της ΝΕΡΙΤ από την κυβέρνηση επιβεβαιώνεται και από τη νομοθέτηση της έγκρισης του προϋπολογισμού της από τη Διυπουργική Επιτροπή. Σε απόλυτη αντίθεση με όσα αποφάσισαν μόλις τον περασμένο μήνα οι Ευρωπαίοι υπουργοί, αρμόδιοι για τις Δημόσιες Ραδιοτηλεοράσεις στην ΕΕ.
Η Διυπουργική Επιτροπή θα έχει σύμφωνα με τα κυβερνητικά νομοθετήματα, τον τελευταίο λόγο για τα λεφτά που θα σκορπούν οι στενοί φίλοι του Π. Καψή Γ. Προκοπάκης και ( η άρτι ορισθείσα αντικαταστάτης του) Κατερίνα Ευαγγελάκου, στο στήσιμο ενός τηλεοπτικού κακέκτυπου.
Πόση πια διαφάνεια να αντέξει ο τόπος αυτός;
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+