AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Sunday, September 22, 2013

Ν. Μπογιόπουλος: Μεγαλύτερο πρόβλημα από την Χρυσή Αυγή, ο Χρυσαυγιτισμός (Video)

0 comments
Τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεται η Χρυσή Αυγή ,με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την προσπάθεια διαστρέβλωσης/παραποίησης των γεγονότων που ακολούθησαν, από συγκεκριμένα ΜΜΕ καθώς και την "θεωρία των δύο άκρων" σχολίασε ο Νίκος Μπογιόπουλος σε συνέντευξη του στον Σεραφείμ Κοτρώτσο του Real FM


Ο αξιόλογος Νίκος Μπογίόπουλος αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία συμμορία αποβρασμάτων, και δεν αποκαλύφθηκαν σήμερα, αλλά είναι χρόνια γνωστοί. Υποστηρίζει όμως ότι τόσο αυτοί που ανοικτά την στήριξαν, με τις γριούλες να συνοδεύονται στα ATM, είτε με δηλώσεις περί "σοβαρότερης" Χρυσής Αυγής, αλλά κυρίως αυτοί που που οι καθημερινοί πολίτικοι διακινητές της θεωρίας των δύο άκρων, δεν είναι αφελείς ή αγράμματοι(αν και ιστορικά είναι αμόρφωτοι.), επιχειρούν να διαστρεβλώσουν να παραχαράξουν μαζικούς, κοινωνικούς, ταξικούς αγώνες που αντιτείνονται στην πολιτική εξαθλίωση, να εξομοιωθούν με τον ναζισμό!

Προσπαθούν να παρουσιαστούν το ίδιο οι μαχαιροβγάλτες της νύχτα, συνεχίζει με τον καθαρό, λαϊκό, εργατικό αγώνα. Σε πονηρό ερώτημα του Κοτρώτσου, αν είναι έγκλημα τη "άλλης" μεριάς, η δολοφονία ανθρώπων στην Marfin, απαντησε, ότι περιμένει το Κράτος του Παπανδρέου και του Σαμαρά να μας απαντήσουν ποιοι είναι οι δολοφόνοι. Και συνέχισε, ρωτώντας πως αυτοί οι εγκληματίες της marfin, είχαν "αδιάβαθμητο" υλικό που προκάλεσε αυτού του είδους την μεγάλη ανάφλεξη, και πως εισάγεται και πως εμπορεύεται αυτό το "αδιαβάθμητο" υλικό.


Επίσης αποκαλύπτει ότι από τις 1 Δεκέμβρη του 1999 υπάρχει αναφορά της αστυνομίας, για στενές σχέσεις νεοναζιστών με αυτήν! Η συγκεκριμένη αναφορά, μίλαγε για καλές σχέσεις τη Χρυσής Αυγής με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, και Υποξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων. Ότι ήξεραν από τότε, ότι τα περισσότερα μέλη της Χ.Α. οπλοφορούσαν παράνομα με όπλα τότε βουλευτών(τότε δεν είχαν μπει στην Βουλή) και παρουσιαζόντουσαν ως συνοδοί τους, και η ίδια η αστυνομία τους προμήθευε με ασυρμάτους και γκλομπς σε κάθε επέτειο του Πολυτεχνείου.


Οι φασίστες αναφέρει αποθρασύνονται σήμερα γιατί βλέπουν ότι έχουν στήριξει από τον κρατικό μηχανισμό, τύπου Μπάμπη Παπαδημητρίου. Και λέει ότι επί της ουσίας η θεωρία των δύο άκρων, είναι η τήρηση ίσων αποστάσεων ανάμεσα στο δικαίωμα του καταπιεστή να καταπιέζει, και στο δίκιο του καταπιεζόμενου να αντιστέκεται στον τύρρανο! Το ίδιο κάνει το σύστημα με το να βαφτίζει ως "Βία" την αντίσταση και την διαμαρτυρία του καταπιεσμένου, και να την αντιπαραβάλεις με την βία του καταπιεστή, εξομειώνοντας την.


Αν αποδεχόμαστε αναφέρει, το "καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται", τότε πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη για λογαριασμό του Άρη Βελουχιώτη, που μαχόταν τους Γερμανούς με βία. Επίσης πρέπει τότε να ζητήσουμε συγνώμη εκ μέρους του Τσε Γκεβάρα, του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, τον Κόκκινου στρατού που γκρέμισε τον Ναζισμό, και όλοι χρησιμοποίησαν βία.


Υπάρχουν άκρα στην κοινωνία, κλείνει ο Μπογιόπουλος. Ένα άκρο είναι ο τραπεζίτης που παίρνει σπίτια, και το άλλο είναι ο άνθρωπος που χάνει το σπίτι από τον τραπεζίτη. Υπάρχει το άκρο αυτού που έχει εκατομμύρια στην Ελβετία σε αντίθεση με το άκρο των 1,5 εκ. ανέργων. Υπάρχει το άκρο του εφοπλιστή (που χρηματοδοτεί σε ένα μέρος του κατά την Guardian την Χρυσή Αυγή) και το άλλο άκρο του ναυτεργάτη.


Το ερώτημα, αναφέρει, είναι τελικά, με ποιο άκρο είναι ο καθένας. Και η Χρυσή Αυγή, όπως αποκαλύφθηκε σε βίντεο από το Πέραμα, όπως δήλωνε ο βουλευτής της ότι "είμαστε με τους εφοπλιστές μας", και άλλος βουλευτής που έλεγε ότι πρέπει αν δώσουμε και περισσότερα από 50 δις στους τραπεζίτες. Αλλά το Life Style περιτύλιγμα των Μίντια, δεν άφηνε να αποκαλυφθούν οι παραπάνω δηλώσεις, το πόσο "αντισυστημικοί" είναι,αφού μας έδειχνε το πόσο καλογυμνασμένοι είναι και με ποια καλλίγραμμη κυρία είναι μαζί! 

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+