AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Wednesday, September 25, 2013

ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ & ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

0 comments
Πηγή: http://iskra.gr/

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 18.00 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αποφάσισαν να ενώσουν τη φωνή τους, δίνοντας δυναμικό παρών, στο σημερινό αντιφασιτικό συλλαλητήριο,αναβάλλοντας για την Παρασκευή την προγραμματισμένη συναυλία των «BLUES CARGO».

Το "μαύρο" στην ΕΡΤ, η φίμωση της ανεξάρτητης δημόσιας τηλεόρασης, η επίθεση στα εργασιακά καικοινωνικά δικαιώματα, η διάλυση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, το εργασιακό "κάτεργο" στον ιδιωτικό τομέα,οι απολύσεις, η ύφεση , η διόγκωση της ανεργίας και τέλος η αποκορύφωση των νεοναζοστικών απειλών και δράσεων, με τη δολοφονία του Π.Φύσσα, είναι αποτελέσματα της ασκούμενης νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής που διαλύει και εξαθλιώνει.

Όλοι ενώνουν σήμερα τη φωνή τους δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες και τους δανειστές. Μήνυμα προοδευτικό, αντιμνημονιακό και αντιφασιστικό.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης(ΠΟΣΠΕΡΤ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει την απόφαση των εργατικών συνδικάτων να μετατρέψουν την δεύτερη ημέρα της πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας σε ημέρα δράσης κατά του φασισμού και καλεί σε μαζική συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ: «Το εργατικό κίνημα στην κατοχή έδωσε το έναυσμα για την Αντίσταση με τον απεργιακό ξεσηκωμό κατά της επιστράτευσης των εργαζόμενων και της βίαιης μετακίνησης τους στην ναζιστική Γερμανία.

Σήμερα όσο ποτέ, το εργατικό κίνημα που δίνει μάχες ενάντια στη κυβέρνηση των μνημονίων, του μαύρου στην ΕΡΤ, των απολύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων, της διάλυσης των ΑΕΙ και των ΤΕΙ, των κλεισιμάτων των νοσοκομείων, των σχολείων, της διάλυσης του κράτους πρόνοιας και της κοινωνικής ασφάλισης χρειάζεται να φωνάξει δυνατά: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

• Άμεση διάλυση των παρακρατικών φασιστικών συμμοριών, των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής που δολοφονούν μετανάστες και νέους ανθρώπους.

• Να σταματήσει να τους καλύπτει η Αστυνομία και να συνεργάζεται ακόμη και στις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις. Να σταματήσει η δικαιοσύνη να τους προστατεύει.

• Να σταματήσει το Υπουργείο Οικονομικών να τους χρηματοδοτεί για να προμηθεύουν με όπλα,μαχαίρια, κλομπ τον δολοφονικό παραστρατιωτικό μηχανισμό.

• Να κλείσουν όλα τα Γραφεία-ορμητήρια δολοφονικών επιθέσεων.

• Να διαγραφούν από τα συνδικάτα.»Ταυτόχρονα, η ΠΟΣΠΕΡΤ μαζί με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, εξέδωσαν χθες ανακοίνωση σχετικά με τη σύγκλιση της ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας, που θα γίνει την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Για την πληρέστερη ενημέρωση σας , παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση.

ΑΝΑΝΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΣτΕ

Θέλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και αναμένουμε την σύγκλιση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας την ερχόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Έχουμε εμπιστοσύνη στα αυτιά μας, όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες που από τις 11 Ιουνίου το μόνο δημόσιο ραδιόφωνο που συνεχίζουν να ακούν είναι το Δίκτυο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και τα προγράμματα των Περιφερειακών ΕΡΑ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στα μάτια μας, όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες που από τις 11 Ιουνίου το μόνο δημόσιο Διαδικτυακό μέσο που παρακολουθούν και μάλιστα με πρωτοφανή επισκεψιμότητα για τα ελληνικά δεδομένα, είναι το ertopen.com. Στο δεδομένο αυτό ήρθε να προστεθεί η πρόσφατη λαθροχειρία της αποκαλούμενης «ΔΤ» που δημιούργησε υποτιθέμενο ιστότοπο, αναπαράγοντας την ιστοσελίδα της ΕΡΤ από την προ της 11ης Ιουνίου περίοδο, αλλάζοντας απλώς τον τίτλο -διεύθυνση του σάιτ και εμφανίζοντας παλιά κείμενα, ρεπορτάζ και υλικό με υπογραφές ανθρώπων που παραμένουν αγωνιζόμενοι στην ΕΡΤ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στα μάτια και στα αυτιά μας, όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες που εξακολουθούν να αποδέχονται ως τη μόνη πραγματική δημόσια τηλεόραση τα προγράμματα της ΝΕΤ και της ΕΤ3 . Παρά τα όποια προβλήματα αναμετάδοσης, οι Έλληνες πολίτες εξακολουθούν να επιλέγουν για την ενημέρωσή τους την ΕΡΤ και παρακολουθούν αναλογικά και διαδικτυακά, το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παράγεται στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής και στη Θεσσαλονίκη.

Θέλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι και οι Δικαστές του ΣτΕ θα περιβάλλουν με τη δική τους εμπιστοσύνη την κρίση της ελληνικής κοινωνίας, των Ελλήνων πολιτών.ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+