AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Saturday, September 21, 2013

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ Π.ΦΥΣΣΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

0 comments
Πηγή: iskra.gr
ΕΜΜΕΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ!
Με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσααπό τη φασιστική συμμορία της "Χρυσής Αυγής", οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ διοργανώνουν απόψε, Παρασκευή (20/9), στις 9 μ.μ. την προβολή της εξαιρετικής ταινίας "Το Αληθινό Πρόσωπο του Φασισμού", την οποία και αφιερώνουν στον αδικοχαμένο αγωνιστή της Αριστεράς. 
Όπως σημειώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ: "οΠαύλος Φύσσας είναι ακόμα ένα θύμα στην αλυσίδα των αθώων θυμάτων της κυβέρνησης… Της φασίζουσας κυβέρνησης και κάθε φασίστα που αφήνει ανενόχλητο να δρα δολοφονικά, ενώ πνίγει στα χημικά κάθε ειρηνική αντιφασιστική διαδήλωση". 
ΕΜΜΕΣΗ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ
ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ WWW.ERT.GR ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ
Σε μια πρωτοφανή έμμεση υποκλοπή του τίτλου της ΕΡΤ προέβη η κυβέρνηση του "μαύρου"!
Στον αέρα ανέβηκε υποκατάστατο "μαϊμού" του www.ert.gr με το όνομα www.hprt.gr χωρίς τα ονόματα των συντακτών των ειδήσεων των Πολυμέσων της ΕΡΤ!
 
Η συγκυβέρνηση έχοντας διαγράψει πρώτα την ιστορία και την επικαιρότητα, φροντίζοντας να κατεβάσει όλες τις ειδήσεις που αφορούσαν τον αυταρχικό τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ, ανέβασε το νέο site του μορφώματος της "Δ.Τ."!
Σε καταγγελία την εμφάνισης ψευδεπίγραφης ιστοσελίδας της ΕΡΤ, από το μόρφωμα της ΔΤ, προχώρησε η πανελλήνια ομοσπονδία ενώσεων συντακτών (ΠΟΕΣΥ).
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της: "Με υλικό κονσέρβα, το υπό εκόλαψη ραδιοτηλεοπτικό κατασκεύασμα του «υπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης», στήνει τώρα και ψευδεπίγραφη ιστοσελίδα. Ψευδεπίγραφη, αφού άλλαξε τον τίτλο του www.ert.gr σε www.hprt.gr και στην ιστοσελίδα αναδημοσιεύονται κείμενα του πρώτου, γραμμένα από συναδέλφους οι οποίοι δεν έχουν ζητήσει να ενταχθούν στη «ΔΤ» ή στη «ΝΕΡΙΤ».
Ένδειξη της προχειρότητας και του διαδικτυακού εγχειρήματος των κυβερνώντων, είναι το γεγονός ότι μετά τις αντιδράσεις των συντακτών των κειμένων –που είχαν γραφτεί πριν από το μαύρο στην ΕΡΤ στις 11/6/2013- από τις αναρτήσεις αφαιρέθηκαν οι υπογραφές.
Υπογραφές που προφανώς στόχο είχαν να εμφανίσουν τους συναδέλφους σαν να έχουν προσχωρήσει στο κυβερνητικό μόρφωμα.
Ο αρμόδιος υπουργός, ζαλισμένος από τις καθημερινές προσθαφαιρέσεις στον κατάλογο των προσλήψεων για τη «ΔΤ», δεν εννοεί να αποδεχτεί την πλατειά αναγνώριση της δουλειάς των εργαζομένων της ΕΡΤ που υπηρετούν την ελεύθερη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση. Καθημερινά 300.000 επισκέπτες παρακολουθούν τα προγράμματα της ΕΡΤ και ενημερώνονται όλο το 24ωρο για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και σ' όλο τον κόσμο. Και αμέτρητοι πολίτες παρακολουθούν τις συναυλίες στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, της Θεσσαλονίκης και των άλλων πόλεων από γνωστούς ποιοτικούς καλλιτέχνες, που συνεχίζουν ολόψυχα να στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ".

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ
21:00  «Το αληθινό πρόσωπο του φασισμού»
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Το σημαντικό ντοκιμαντέρ του Mikhail Romm με τον πρωτότυπο τίτλο “Obyknovennyy fashizm” (στα ελληνικά έχει μεταφραστεί ως “Ο Αληθινός Φασιμός”), που το 1965, οπότε και κυκλοφόρησε, κέρδισε τοΕιδικό Βραβείο Επιτροπής στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Λειψίας. Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς αντιπολεμικές ταινίες, η οποία αποτελεί μια καυστική καταδίκη του φασισμού, όχι μέσα από μια «ψυχρή», κοινωνιολογική προσέγγιση αλλά μέσα από την ανάδειξη παρείσφρησης της φασιστικής νοοτροπίας στην καθημερινότητα του μικροαστού, μέσα από τον εύκολο συναισθηματισμό. Το ντοκιμαντέρ, με υλικό από πολεμικά αρχεία της ΕΣΣΔ, της Γερμανίας και της Πολωνίας, αλλά και από τα απόρρητα αρχεία του χιτλερικού υπουργείου προπαγάνδας και ταινίες της Λένι Ρίφερνσταλ, δεν μένει ωστόσο σε μια ξερή παράθεση ιστορικών ντοκουμέντων. Αντίθετα, μέσα από μια ψυχολογική περισσότερο ερμηνεία, αγγίζει ουσιαστικά το ζήτημα του φασισμού που βίωσαν πρόσφατα οι άνθρωποι, οι οποίοι, φαίνεται, δεν ήταν άμοιροι ευθυνών σε αυτή τη μαζική παραπλάνηση στην οποία οδηγήθηκαν. Μας θυμίζει πως οι λαοί που δεν διδάσκονται από το παρελθόν, είναι καταδικασμένοι να το ξαναζήσουν.
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013.

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+