AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Tuesday, July 30, 2013

Η ΕΡΤ Εξέπεμψε ξανά! Στην Αττική Αναλογικά για πάνω από 1 Ώρα!

0 comments
Πηγή: iskra.gr
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ. ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ.  ΟΚΤΩ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.
ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΚΙΚΑ ΜΑΝΑΛΗ.
48η ΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!
Με επίθεση των ΜΑΤ και προσαγωγές αντιμετώπισε  η κυβέρνηση τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μαύρο στην ΕΡΤ στον Υμηττό. Οκτώ άτομα προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ όπου έφτασαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και Γιάννης Σταθάς. Εκτός από τους βουλευτές που βρίσκονταν μέσα στο κτήριο, έξω απο τη ΓΑΔΑ συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι της ΕΡΤ και κόσμος  που απαιτούσε την άμεση απελευθέρωση των 8 προσαχθέντων.
Εν τω μεταξύ μετά από απράδεκτη μήνυση του διορισμένου διαχειριστή της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και οι κρατούμενοι παραπέμπονται το πρωί στο αυτόφορο.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ! ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!
30/7/2013 ώρα 01.25

Η ΕΡΤ ΕΞΕΠΕΜΨΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Η ΕΡΤ εξέπεμψε ξανά  σε ολόκληρη την Αττική  στα αναλογικά κανάλια και συγκεκριμένα στο κανάλι 21 για πάνω από μία ώρα!
Αγωνιστές της δημοκρατίας και εργαζόμενοι της ΕΡΤ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον πομπό της ΕΡΤ στον Υμμητό και κατάφεραν να επαναφέρουν το σήμα της ΕΡΤ!
Μετά από μια ώρα περίπου εκπομπής οι σκοτεινές δυνάμεις της κυβέρνησης επενέβησαν καιδιέκοψαν και πάλι με "χουντικής" έμπνευσης παρέμβαση το αναλογικό σήμα της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο κατεύθασαν δυνάμεις των ΜΑΤ και πραγματοποίησαν αυθαίρετα 8 προσαγωγές! Την αλληλεγγύη τους στην διαμαρτυρία των εργαζόμενων και των αγωνιστών της δημοκρατίας εξέφρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και Γιάννης Σταθάς.
Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 8 άδικα προσαχθέντες πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρας (29/7) από πλήθος κόσμου έξω από την ΓΑΔΑ!
ΠΟΣΠΕΡΤ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΤ
Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγέλει την χθεσινή προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού (δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών), για τις ανάγκες λειτουργίας του «μεταβατικού»  μορφώματος «Δ.Τ»., που προετοιμάζει το εγχείρημα της ΝΕΡΙΤ.
Η κυβέρνηση με αυτό τον τρόπο αποδεικνύει ότι έχει ως στόχο τον στραγγαλισμό της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και της χειραγώγησής της στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των δικών της σχεδίων και συμφερόντων.
Την ίδια στιγμή ακολουθεί  τακτικές διάσπασης του αγώνα του κλάδου, δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα ότι ο περίφημος διάλογος δεν ήταν τίποτα περισσότερο από προσχηματικός αφού μάλιστα τον υπονόμευσε από την πρώτη στιγμή.
Ο αγώνας των εργαζόμενων συνεχίζεται  μετά την απόρριψη της συμβιβαστικής πρότασης της ΕΡΤ, καθώς ο Παντελής Καψής επιμένει στη γραμμή δημιουργίας ενός κομματικού, αναξιόπιστου μικρομάγαζου . Στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη το βράδυ ο αρμόδιος υφυπουργός ραδιοτηλεόρασης με μέλη της διοίκησης της ΕΣΗΕΑ και εκπροσώπους των εργαζόμενων της ΕΡΤ, οι τελευταίοι κατέθεσαν πρόταση που αφενός σώζει τα προσχήματα για την κυβέρνηση με το τραγικό «λουκέτο» και αφέτερου εξασφαλίζει την αξιοπρεπή συνέχεια της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, χωρίς την εξευτελιστική εικόνα της ΔΤ, ΕΔΤ κλπ. Με την πρόταση αυτή διασώζονται 100 εκατ. ευρώ για το δημόσιο, οι θέσεις εργασίας αλλά και η εικόνα της χώρας.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων δήλωσαν διατεθειμένοι να προσπεραστεί το μεταβατικό καθεστώς της Δημόσιας Τηλεόρασης, να μεταφερθούν όλοι οι παλιοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ στη μόνιμη ΝΕΡΙΤ και ευθύς αμέσως με fast track διαδικασίες να εκτελεστούν διαδικασίες απομάκρυνσης προσωπικού μέσω συνταξιοδοτήσεων, εθελούσιων εξόδων, αγοράς πλασματικού χρόνου κ.ο.κ.

Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση φαίνεται να έχει αποφασίσει να δημιουργήσει ένα αναξιόπιστο κομματικό μικρομάγαζο, ποντάροντας στην κόπωση στον Ραδιομέγαρο και την ΕΤ-3, στο καλοκαίρι και στην πολιτική του «διαίρει και βασίλευε» των εργαζομένων, ορισμένοι από τους οποίους κατέθεσαν αιτήσεις πρόσληψης στον μεταβατικό φορέα.
Την έντονη αντίδραση των εργαζομένων της ΕΡΤ έχει προκαλέσει η ενέργεια της κυβέρνησης να ξεκινήσει τη στελέχωση της ψευδεπίγραφης "Δημόσιας Τηλεόρασης" (με διακριτικό τίτλο ΔΤ),προκηρύσσοντας τη Δευτέρα (22/7) τις πρώτες 589 θέσεις, στις οποίες θα δουλέψουν οι εργαζόμενοι με δίμηνες συμβάσεις που θα ανανεώνονται μέχρι να λειτουργήσει ο νέος φορέας.
Από την πλευρά της, η κυβέρνηση δεν χάνει ευκαιρία προκειμένου να προωθήσει τα σχέδιά της για τον "ενδιάμεσο φορέα", χρησιμοποιώντας ως μοχλό πίεσης τους εν δυνάμει εργαζόμενους, πέραν των 589, όταν αποχωρήσουν όσοι βρίσκονται στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνακαι στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη.
Όπως σημειώνουν συνδικαλιστικοί κύκλοι αναφερόμενοι στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που απεύθυνε η κυβέρνηση, δεν προκύπτει ότι όσοι υποβάλουν αίτηση, έχουν περισσότερες πιθανότητες πρόσληψης στον νέο φορέα ΝΕΡΙΤ. Η υποβολή αίτησης και η υπογραφή σύμβασης δεν σημαίνει αποδοχή όλων όσων έχουν συμβεί μέχρι σήμερα στην ΕΡΤ.
Νέο σκηνικό διχόνοιας και διάσπασης του μεγαλειώδους αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ στήνει η κυβέρνηση σχετικά με τις αποζημιώσεις που θα λάβουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ. Σύμφωνα με το άρθρο 72 του φορολογικού νομοσχεδίου, που κατατέθηκε στη Βουλή, πλήρη αποζημίωση θα λάβουν μόνο οι απολυμένοι που δεν εργαστούν για τα επόμενα τρία χρόνια στη ΝΕΡΙΤ, τον νέο δηλαδή δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.
Οι υπόλοιποι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι οποίοι θα υποβάλουν αίτηση για να εργαστούν είτε στο μεταβατικό φορέα ή στη ΝΕΡΙΤ, θα λάβουν αποζημίωση με πλαφόν τις 15.000 ευρώ. Η σχετική ρύθμιση, έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις των δημοσιογραφικών ενώσεων, που κάνουν λόγο για πρόθεση της κυβέρνησης να λειτουργήσει ένα ενδιάμεσο «μόρφωμα» και καλώντας τους δημοσιογράφους να μην υπογράψουν τις δίμηνες συμβάσεις.

ΠΟΣΠΕΡΤ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο 27 Ιουλίου αναφέρει τα εξής:
Η κυβερνητική πολιτική και η τακτική της, με σταθερό και εκδικητικό προσανατολισμό στην επιβεβαίωση του κλεισίματος της ΕΡΤ αλλά κυρίως την απάνθρωπη, ανήθικη, εκδικητική και αντισυνταγματική συμπεριφορά της στο προσωπικό που κάθε μέρα με ανακοινώσεις και με δηλώσεις του κ. Καψή που με στόμφο τονίζει ότι εκφράζει την κυβέρνηση, δεν θέλει να αφήσει πλέον κανένα περιθώριο διεκδίκησης για εργασία στους εργαζόμενους της ΕΡΤ .
Στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που έχουν αποδείξει πέρα από τα τυπικά τους προσόντα με τη μακρόχρονη παρουσία τους στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, την επαγγελματικότητά τους, την εξειδίκευσή τους, τη φιλοτιμία τους, την αυταπάρνησή τους και την υπερηφάνεια τους γιατί δούλευαν ίδρωναν, έχυναν αίμα, πέθαιναν στο καθήκον γιατί δούλευαν/ουν για την ΕΡΤ των μεγάλων γεγονότων και της ιστορίας του τόπου.
Γιατί έδιναν/ουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια ΕΡΤ δυναμικά ανταγωνιστική που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της κοινής γνώμης. Γεγονός που ποτέ δεν ήθελαν οι κυβερνήσεις και πόσο μάλλον η τωρινή κυβέρνηση που είναι έρμαιο των καναλαρχών των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης, όπως προκύπτει σαφέστατα και με τις τώρα συμμαχίες τους, ώστε να κλείσουν την ΕΡΤ και θέλουν να πετάξουν τους άξιους εργαζόμενους της στο δρόμο – σ’ ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.
Η κυβέρνηση, είχε επιλέξει να εκχωρήσει τα πάντα. Στους συνεταίρους της, χωρίς το συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαίωμα (ΣτΕ) του Έλληνα πολίτη για δημόσια τηλεόραση.
Τους αναγκάσαμε, παρά τη λυσσαλέα επικοινωνιακή πολιτική τους και τα νομικά τους επιχειρήματα στο ΣτΕ (ότι δεν χρειάζεται δημόσια τηλεόραση αλλά οι δημόσιες συχνότητες θα μπορούσαν να νοικιαστούν σε ιδιώτες με τον …. έλεγχο του κράτους ! ) και να υπάρχει δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας και το κοινωνικό αγαθό της ενημέρωσης, του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού, να μην το στερηθεί ο Έλληνας πολίτης.
Μέσα από τον αγώνα των εργαζομένων κάναμε το πρώτο βήμα. Κλονίστηκε η κυβέρνηση και δεσμεύτηκε για συνέχεια του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Οι εργαζόμενοι κάναμε το αυτονόητο, στο κενό – μαύρο που δημιούργησε η κυβέρνηση, λειτουργήσαμε και λειτουργούμε τον δημόσιο φορέα, χωρίς ούτε ένα λεπτό μαύρο, με συνεχή ροή και πλήρες πρόγραμμα και πλήρη αποδοχή από την παγκόσμια κοινότητα και τους Έλληνες πολίτες. Αυτό, τρομάζει την κυβέρνηση και η επίθεση προς τους εργαζόμενους εντείνεται γιατί πραγματικά δεν τους θέλει ούτε καν στο διάδοχο φορέα .
Θέλει ένα φορέα «φερετζέ» που θα δουλεύει λίγες ώρες – κάποιες ώρες, παράγοντας μόνο τα εντελώς απαραίτητα και μόνο το ελάχιστο, Αθηνοκεντρικό, χωρίς να υπολογίζει τη συμπρωτεύουσα, όλη την επικράτεια της Ελλάδας και τη διασπορά.
Επίσης παρά τον τίτλο που έχουν βάλει στον νέο φορέα (απαράδεκτος ο τίτλος internet) το διαδίκτυο, τα πολυμέσα της ΕΡΤ καθώς και το αρχείο της ΕΡΤ και του ΕΟΑ που ανήκει στην ΕΡΤ, με την τακτική τους δεν ξέρουμε ακόμα αν θα λειτουργήσουν, πόσο θα λειτουργούν και αν θα αποτελέσουν ακόμα την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Η κυβέρνηση, με την προκήρυξη για 589 εργαζόμενους που έδωσε στην δημοσιότητα, τη δήλωση του Καψή ,ότι και με 30 άτομα και τα στούντιο της ΕΡΤ θα λειτουργούσε !!! τη δημόσια τηλεόραση, τη συνέντευξή του στον 9,84 ότι οι 2000 απολύσεις υπάρχουν και δεν πρόκειται αυτό ν’ αλλάξει, ότι ο νέος ραδιοτηλεοπτικός φορέας δεν μπορεί να στελεχώνεται, σαν διάδοχη κατάσταση, από εργαζόμενους της ΕΡΤ, γιατί τότε δεν θα ήταν αναδιοργάνωση, το ότι η διάδοχη ΝΕΡΙΤ θα έχει πολύ λιγότερα άτομα ακόμα κι από τους 2000 υπαλλήλους (δηλαδή θα είναι οι υπόλοιποι από τις 2000 απολύσεις, άρα 656 συν μερικές συμβάσεις έργου) και βέβαια συμβάσεις Προσωπικού Ειδικών Θέσεων κλπ, την αφερεγγυότητά του κι ότι δήθεν θα παραιτείτο αν δεν δίνονταν οι αποζημιώσεις που δικαιούμασταν που είχε υποσχεθεί και ο Πρωθυπουργός, ο αποκλεισμός των εργαζομένων από οποιαδήποτε άλλη εργασία για μια τριετία που αφορά δημόσιο, ΔΕΚΟ, ΟΤΑ κλπ, επίσης την αφερεγγυότητά του σε μια σειρά από θέματα που αφορούσαν το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων καθώς και της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όπως επίσης η μη τήρηση της δέσμευσης του ιδίου και των πολιτικών αρχηγών για 2000 άτομα μόνο από την ΕΡΤ και η συνεχής επιθετική συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους που θέλει να εντείνει τον εκβιασμό προς αυτούς και να τους σφίξει τη θηλιά, να μετρήσει κυρίως τη συνοχή και την αποφασιστικότητα των εργαζομένων, να προετοιμάσει σκληρούς, αντεργατικούς και επαχθείς όρους για την επόμενη μέρα και κυρίως να διασπάσει το αγωνιστικό μέτωπο των εργαζομένων, μας δυναμώνει για τη συνέχεια του αγώνα και το συνταγματικό μας δικαίωμα στη δουλειά με περισσότερη ένταση και συνοχή αλλά και με αλληλεγγύη, αλληλοκατανόηση, συμπαράσταση και σύμπνοια.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ στο συνεχές διοικητικό της συμβούλιο, χθές αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα και παραμένει σταθερή στην πρώτη της απόφαση, δηλαδή να αγωνιστούμε, η ΕΡΤ να ανοίξει όπως ήταν στις 11 Ιουνίου. Κάθε άλλη πρόταση για όλους τους εργαζόμενους, να είναι αυτοί που θα στελεχώσουν νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό διάδοχο φορέα ,μπορεί και πρέπει να συζητηθεί.
Κανένας εργαζόμενος επομένως δεν πρέπει να κάνει αίτηση στην εκτρωματική και απαράδεκτη αυτή προκήρυξη του …..ενδιάμεσου ; αυτού φορέα.
Απαιτούμε εδώ και τώρα να παρθεί πίσω η κατάπτυστη προκήρυξη 589 θέσεων και να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και αρμόδιους Υπουργούς. Η βάση της να είναι η απόφαση του ΣτΕ (που αναφέρει ότι πρέπει να λειτουργήσει δημόσιος φορέας – που αυτή τη στιγμή υπάρχει θεσμοθετημένος) και η πολιτική συμφωνία των αρχηγών για στελέχωση μόνο από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ της συνέχειας του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

EΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ(1/8)
Το 29ο Έκτακτο Συνέδριο θα πραγματοποιήσει η ΠΟΣΠΕΡΤ την Πέμπτη, 1η Αυγούστου, στo Στούντιο Ε' του Ραδιομεγάρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο Συνέδριο θα ξεκαθαρίσει «η δράση του συνδικαλιστικού κινήματος, οι ρόλοι και οι κινήσεις μας που αφορούν το μέλλον της δημόσιας τηλεόρασης και το δικό μας».
Η σχετική ανακοίνωση
"Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η ΠΟΣΠΕΡΤ θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 01 Αυγούστου 2013, το 29ο Έκτακτο Συνέδριο στo Στούντιο Ε' του Ραδιομεγάρου.
Το 29ο Έκτακτο Συνέδριο πραγματοποιείται υπό καθεστώς πρωτοφανούς διωγμού των εργαζομένων και των οικογενειών τους και της αναστολής λειτουργίας της ΕΡΤ.
Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε επιθέσεις που παρόμοιές τους δεν έχουμε ξαναζήσει. Δεν αφορούν μόνο τις παράνομες απολύσεις μας αλλά και τη λυσσαλέα επίθεση σε ότι δικαιούμαστε, μέχρι και που οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αποκλείονται από το δικαίωμα οποιασδήποτε εργασίας έστω και μιας ημέρας για μια τριετία από το δημόσιο, τις ΔΕΚΟ, τους ΟΤΑ κλπ.
Έχουμε βρεθεί στο στόχαστρο ώστε να εξυπηρετηθούν αμφίδρομα πολιτικά παιχνίδια για εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών και ιδιωτικών συμφερόντων.
Η δημόσια ΕΡΤ και η περιουσία της έχουν γίνει στόχος που αντί να παίζει τον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο της για ανάπτυξη, για πολιτισμό, για ενημέρωση έγινε το μέσον για την εξυπηρέτηση του χρέους και των άνομων συμφερόντων. Και όλα στις πλάτες των εργαζομένων, που είναι και παραμένουν η μεγαλύτερη παρουσία της ΕΡΤ.
Η ενότητα και ο αγώνας ν' αντιπαλέψουμε αυτές τις αποφάσεις και τις πολιτικές της κυβέρνησης είναι μονόδρομος.
Στο Συνέδριο θα ξεκαθαρίσει η δράση του συνδικαλιστικού κινήματος, οι ρόλοι και οι κινήσεις μας που αφορούν το μέλλον της δημόσιας τηλεόρασης και το δικό μας.
Μέσα από ένα γόνιμο διάλογο, την αγωνιστικότητά μας και τη θέλησή μας θα καθορίσουμε τις δράσεις μας, νέες δράσεις, δράσεις πολυεπίπεδες, δράσεις αποτελεσματικές, δράσεις που θα μπορούν να πραγματοποιήσουν όνειρα κι ελπίδες που κάποιοι θέλουν να τα ποδοπατήσουν.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ

ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΡΤ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30/7
Γιώργος Χρανιώτης με τους «IMITATE YOUR MOTHER» και οι MAGIC DE SPELL Τρίτη 30 ΙΟΥΛΙΟΥ στην ΕΡΤ!
21.30 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ και το συγκρότημα του «IMITATE YOUR MOTHER»
ΤΑΚΗΣ ΤΑΝΙΣ -μπάσο
ΛΕΒΕΝΤΑΓΑΣ- ντραμς
ΠΑΝΟΣ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΣ- κιθάρα
ΧΡΑΝ - φωνητικά
Οι «MAGIC DE SPELL» στο πλευρό των εργαζομένων και του πολιτισμού
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ ντράμς,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΓΟΥΡΕΤΟΣ φωνή,
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Pixel ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ φωνή,
ΝΙΚΟΣ Ketchup ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ κιθάρα,
ΠΑΝΟΣ Rat ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ μπάσο

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+