AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Tuesday, March 19, 2013

Να παραιτηθεί τώρα ο προδότης Σαμαράς και η Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

0 comments

Σήμερα στην Κύπρο μετράμε το αποτέλεσμα του μεγάλου λαϊκού ξεσπάσματος κόντρα στην ωμή καταλήστευση όσων κόπων μικρών-μεγάλων κατάφερε ο καθένας να αποταμιεύσει. Οι Γερμανοί και ο ντόπιος αστισμός το παρακάνανε και ως γνωστόν μετά την Ύβρη έρχεται η Νέμεσις. Οι Βρυξέλλες το παρακάνανε, αλαζονικά θεώρησαν ότι πλέον μπορούν απλώς να τσαλαπατούν τους λαούς αλλά η σφαλιάρα τους ήρθε γρήγορα και απότομα. Η μάχη φυσικά δόθηκε σε συνδυασμό με οξυμένες ενδοιμπεριαλιστικές αντιθέσεις: η επίθεση της Γερμανίας στον Κυπριακό λαό ήταν παράλληλα επίθεση στα ρωσικά γεωπολιτικά συμφέροντα. Έτσι εξάλλου δίνονται πάντα οι μάχες: με τις αντιφάσεις τους και ποτέ με μια ιδεαλιστική καθαρότητα. Φυσικά πριν προχωρήσουμε στο σχόλιο μας για την ελληνική κυβέρνηση αξίζει να παρατηρήσουμε ότι για άλλη μια φορά όταν ο γερμανικός αστισμός επιτίθεται στη ρωσική αρκούδα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Φυσικά άλλες εποχές, άλλες αναλογίες, άλλοι κοινωνικοί σχηματισμοί και άλλα γεγονότα αλλά είμαστε σχετικά σίγουροι ότι το φάντασμα μιας ρώσικης ρελάνς πλανάται αυτή τη στιγμή πάνω από τη κεφάλα της Μέρκελ.

Στα δικά μας όμως: ο Σαμαράς και όλη η Συγκυβέρνηση παίξανε καταστροφικά προδοτικό ρόλο προς τον Κυπριακό λαό. Η ελληνική κυβέρνηση (αυτή που δεν έχει την απόλυτη πλειοψηφία των ψηφισάντων αλλά για μαγικούς λόγους έχει πολύ πάνω από την απόλυτη πλειοψηφία της βουλής), ΠΡΟΩΘΗΣΕ (όχι απλά συμφώνησε διότι το Eurogroup προτείνει προς τα κοινοβούλια) την καταλήστευση του κυπριακού λαού μέσα από την στάση της στο Eurogroup. Ο Σαμαράς στάθηκε δίπλα στη Μέρκελ, πιστός στρατιώτης της σε αυτή τη μάχη ενάντια στα λαϊκά στρώματα της Κύπρου. Η στάση της ελληνικής συγκυβέρνησης είναι οικονομικά καταστροφική για την Κύπρο, αντιλαϊκή για τον Κυπριακό λαό και εθνοπροδοτική για τα συμφέροντα Ελλάδας και Κύπρου στην περιοχή. Ο Σαμαράς και η Συκυβέρνηση διαδραμάτισαν ρόλο ιστορικά ανάλογο της προδοσίας της Χούντας προς τον Κυπριακό λαό: Πρέπει να παραιτηθούν! Ήρθε η ώρα να ανατραπούν!

Άνεμος αμφισβήτησης πνέει στην Ευρώπη. Όλος ο Ευρωπαικός νότος, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία είναι σε αναταραχή και σε κατεύθυνση ρήξης με την Ευρωζώνη και τις πολιτικές λιτότητες ενώ και άλλοι λαοί όπως αυτός της Αγγλίας αμφισβητούν το ρόλο και την πολιτική κατεύθυνση των Βρυξελλών.

Είναι μια καλή στιγμή. Η καγκελάριος μετρά πρώτη φορά τόσες πολλές και μαζεμένες σφαλιάρες. Το “θηρίο” φυσικά θα αντεπιτεθεί πιο λυσσασμένο όπως πάντα έκανε στην ιστορία του (εξάλλου ο γερμανικός αστισμός στις κρίσιμες στιγμές των τελευταίων χρόνων δεν χαρακτηρίσθηκε από την διαλεκτική του ανάγνωση και τακτική όσο νόμιζε ότι ήταν κυρίαρχος). Είναι σήμερα η στιγμή που μπορεί να επιτευχθεί οπισθοχώρηση των πολιτικών λιτότητας και των κυριάρχων της Ευρωζώνης και να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα άνοιξη των λαών της Γηραιάς Ηπείρου.  Στον παρατεταμένο πόλεμο λαών - Βρυξελλών ίσως και να αλλάζουμε φάση. Οι ώρες τους είναι μετρημένες και με το ΌΧΙ της Κύπρου να έγιναν ακόμα λιγότερες!

Ζήτω η Περήφανη Στάση του Κυπριακού Λαού!
Άμεση Παραίτηση των Προδοτών της Συγκυβέρνησης!
Αλήτη - Προδότη - Σαμαρά! 

Κ.Α.

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+