AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Tuesday, January 15, 2013

ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ: ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ «ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»

0 comments
alt
Η συγκυβέρνηση της συμφοράς σε μια κραγμένη και ελεεινή προσπάθεια να αλλάξει την "πολιτική ατζέντα" και με την αμέριστη συγχορδία των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης να αποπροσανατολίσει, παίζοντας με τα πιο ποταπά αισθήματα της κοινής γνώμης, εξαπέλυσε σήμερα νέα βρώμικη αστυνομική επιχείρηση ενάντια στην "κατάληψη" του διατηρητέου κτίσματος της "Λέλας Καραγιάννη" (συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννη 37 και I. Δροσοπούλου στην Κυψέλη).
Είναι προφανές ότι ο ακροδεξιός επικοινωνιακός πυρήναςτης συγκυβέρνησης, με δεξί χέρι τον Δένδια και τους «μπράβους» του και αριστερό τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, έχει πάρει αμπάριζα μία - μία τις καταλήψειςπου έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς ποτέ να απασχολήσουν περίοικους και αστυνομία, με στόχο να χτυπήσει όσους/όσες τις στηρίζουν και κυρίως με στόχο να τις εμφανίσει ως άντρα «τρομοκρατίας και διάπραξης εγκλημάτων», προκειμένου να στοχοποιήσει και να ενοχοποιήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο όλη την Αριστερά και πρώτα απ’ όλα τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Είναι προφανές ότι αυτή η άθλια κυβερνητική επιχείρηση - σκούπα στις καταλήψεις χρόνων,ακροδεξιάς και ημιφασίζουσας διάστασης, η οποία συνοδεύεται και με μια αντίστοιχη επιχείρηση «τρομολαγνείας», η οποία αξιοποιεί κλιμακούμενες παρακρατικές και όχι ενέργειες με σφαίρες και γκαζάκια έχει σκοπό να σκεπάσει την πραγματική ατζέντα της διογκούμενης μνημονιακής λεηλασίας, της κατάργησης κάθε ίχνους εθνικής κυριαρχίας και της μετατροπής του πολιτεύματος σε αυταρχική κοινοβουλευτική χούντα.
Η Αριστερά οφείλει αυτήν την ώρα σύσσωμη να ξεσκεπάσει τις βρώμικες στοχεύσεις του μνημονιακού κατεστημένου, να τοποθετήσει την πολιτική αντιπαράθεση στα πραγματικά και μεγάλα εργατικά και λαϊκά προβλήματα και να συγκεντρώσει την προσοχή της στην αναζωογόνηση των κοινωνικών ταξικών αγώνων και στην ανάπτυξη του πιο πλατιού εργατικού και λαϊκού κινήματος με επίκεντρο τα μεγάλα αιτήματα της απασχόλησης και της επιβίωσης, στο πλαίσιο μιας προοδευτικής ανατροπής του πολιτικού σκηνικού και της επιδίωξης μιας κυβέρνησης της Αριστεράς!
Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στην Κυψέλη και πραγματοποιούν επιχείρηση εκκένωσης του κατειλημμένου κτηρίου. Το κτήριο έχει καταληφθεί από το 1988 και χρησιμοποιείται από τότε ως χώρος αυτοστέγασης αστέγων και πραγματοποίησης κοινωνικών εκδηλώσεων.

Στην συνέχεια, παραθέτουμε επίκαιρο ρεπορτάζ από διάφορες ιστοσελίδες.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

3:13 Ο ακριβής αριθμός των προσαχθέντων: 16 άτομα έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ.
2:30 Στις 3 μμ σήμερα οι αλληλέγγυοι στην κατάληψη καλούν σε συγκέντρωση στους 14 συλληφθέντες της κατάληψης Λέλας Καραγιάννη έξω από τη ΓΑΔΑ.
2:14 Οι συγκεντρωμένοι παραμένουν Δροσοπούλου και Λ. Καραγιάννη.
2:11 Αποχώρησαν οι άνδρες των ΕΚΑΜ με τα πριόνια και τα τσεκούρια.
1:59 Αστυνομικοί των ΜΑΤ προπηλάκισαν δημοσιογράφο επειδή τραβούσε φωτογραφίες το χώρο γύρω από την κατάληψη.
1:53 Περίπου 70 άτομα στην Πλατεία Αμερικής αυτή τη στιγμή.
1:38 Προσυγκέντρωση συμπαράστασης στο Πεδίο Άρεως.
1:33 Σουρεαλιστικό σκηνικό: Γωνία Λ. Καραγιάννη και Δροσοπούλου 3-4 διμοιρίες ΜΑΤ, δεκάδες αλληλέγγυοι που φωνάζουν συνθήματα και κόσμος που ψωνίζει, με μια διμοιρία μέσα στο χώρο της λαϊκής.
1:20 Έφυγε η κλούβα που μετέφερε τους προσαχθέντες.
Πολλές δυνάμεις της αστυνομίας στην Πατησίων, σε ώρα αιχμής, με διμοιρίες ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ κλούβες και περιπολικά ανάμεσα σε πολίτες και αυτοκίνητα...
1:19 Οι προσαχθέντες οδηγούνται σε κλούβα της αστυνομίας.
1:15 Ήδη έβγαλαν τα πρώτα 15 άτομα από την κατάληψη.
Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύς κόσμος έξω από το κτίριο και στην περιοχή γίνεται η λαϊκή αγορά. Οι κάτοικοι της περιοχής απορούν που η αστυνομία διάλεξε τη μέρα αυτή να κάνει την επέμβαση, δίπλα στους πάγκους με τα προϊόντα...
1:10 Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήγαγαν 2 άτομα επειδή φώναζαν συνθήματα απ' έξω.
1:05 Την ώρα της σύλληψης το ελικόπτερο πετά χαμηλά από πάνω τους.
1:13 Συλλήψεις τώρα στην ταράτσα.
1:00 Ακούγονται οι ήχοι από τα στασίματα σε πόρτες στο εσωτερικό. Η αστυνομία χρησιμοποιεί τσεκούρια.
12:58 Περίπου 20 άτομα βρίσκονται στην ταράτσα του κτιρίου.
alt
12:55 Έξω από την κατάληψη έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος.
12:50 Το γεγονός της επιχείρησης της αστυνομίας αναφέρθηκε στη ΝΕΤ.
12:37 Οι άνδρες της αστυνομίας έσπασαν τα παράθυρα με τσεκούρια κάτω από το υπερυψωμένο ισόγειο. Συνθήματα ακούγονται από την ταράτσα της κατάληψης. Ελικόπτερο πετά συνεχώς πάνω από την Πατησίων.
ΠΗΓΗ: www.left.gr

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+