AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Tuesday, January 15, 2013

ΒΟΥΛΗ (14/1): Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΖΑΚΙΑ!

0 comments

Ο Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ!
Ο Π.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Μ.ΒΟΡΙΔΗ
Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο, κυρία Πρόεδρε, για την απαράδεκτη παρέμβαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Λυπούμαι πάρα πολύ, αλλά αν οΠρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος αναζητεί στο ΣΥΡΙΖΑ φλερτ με τη βία, κτυπάει λάθος πόρτα. Και πολύ φοβούμαι ότι όχι απλώς κτυπάειλάθος πόρτα, αλλά παίζει και με τη φωτιά, παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημοκρατία.
Δεν υπάρχει κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε οποιοδήποτε επίπεδο που δικαιολόγησε στο παρελθόν, τώρα και ούτε θα δικαιολογήσει στο μέλλον πράξεις αθλιότητας σαν και αυτές που έγιναν με σφαίρες και γκαζάκια. Αυτό το έχουμε πει σε όλους τους τόνους προς πάσα κατεύθυνση.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !
Δεν είμαστε εμείς που βάζουμε τα ΜΑΤ και κτυπούν τους συνταξιούχους. Δεν είμαστε εμείς που κάνουμε χημικό πόλεμο ενάντια στον ελληνικό λαό. Δεν είμαστε εμείς που με βαρβαρότητα πυροβολούμε ανυποψίαστους πολίτες. Δεν είμαστε εμείς που μεταχειριστήκαμε ποτέ, ακόμα και στα πιο σκοτεινά χρόνια αυτής της χώρας, ακόμα και στην περίοδο της δικτατορίας, την τυφλή ατομική βία για την ανατροπή της. Η Αριστερά έχει ξεκάθαρες πολιτικές επιλογές σε αυτά τα πράγματα. Αυτές οι αθλιότητες με τα γκαζάκια –τελειώνω, κυρία Πρόεδρε- οι αθλιότητες με τις σφαίρες ξέρετε ότι το μόνο που δεν υπηρετούν, ιδιαίτερα σε αυτήν τη φάση, είναι τις επιδιώξεις και τις πολιτικές στοχεύσεις τηςΑριστεράς και του ελληνικού λαού.
ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ;
Αντίθετα, υπηρετούν εξ'αντικειμένου εκείνους τους σκοτεινούς κύκλους που θέλουν να αλλάξουν τηνατζέντα της πολιτικής ζωής, που θέλουν να θάψουν τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, που θέλουν να θάψουν τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, που θέλουν να θάψουν ότι ηκοινοβουλευτική δημοκρατία μετατρέπεται σταδιακά σε ιδιόμορφη κοινοβουλευτική χούντα.
Εξυπηρετούν αυτούς τους κύκλους που θέλουν την καταπάτηση μέχρι εξουδετερώσεως, θα έλεγα, τηςεθνικής κυριαρχίας. Θέλουν να την ξεχάσουμε και να μπουν μπροστά άλλες σκοπιμότητες, άλλεςπροτεραιότητες, σαν και αυτές που βλέπουμε στα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία έχουν θάψει το σημερινό πραξικόπημα στη Βουλή.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ!
Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν λένε κουβέντα για όσα γίνονται πραξικοπηματικά σε αυτήν την Αίθουσα, τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης χρησιμοποιούν τις αθλιότητες με τα γκαζάκια και τις σφαίρες για να τις στρέψουν ενάντια στην Αριστεράς.
Όσον αφορά τα μαθήματα συνταγματικού δικαίου από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, του τα επιστρέφουμε.
ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
Και θα του έλεγα, όπως θα έλεγα σε όλα τα συγκυβερνώντα κόμματα, να διαβάσουν για άλλη μια φορά την έκθεση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, που συνιστά ένα μεγάλο κατηγορώ για την αντισυνταγματικότητα του νομ/δίου.
Θα τους έλεγα, επίσης, αν δεν θέλουν το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής, αν το γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, τότε, για λόγους οικονομίας, καλύτερα να το διαλύσουν, παρά να γράφουν τις εκθέσεις του κάθε φορά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους...
Το λέω και για τα υπουργικά έδρανα, το λέω και για τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και όλους τους συναδέλφους, οι εκθέσεις του Επιστημονικού Συμβουλίου είναι αμείλικτη καταγγελία για το νομοσχέδιο έκτρωμα. Το χαρακτηρίζουν ευθέως αντισυνταγματικό.
Και θα έπρεπε να το πάρετε πίσω αμέσως τώρα, αντί να προσπαθείτε να χρεώσετε στην Αριστερά βρώμικα παιχνίδια με τα οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση.
   
ΒΟΥΛΗ (14/1): Ο Π.ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Μ. ΒΟΡΙΔΗ!
Ο Παναγ. Λαφαζάνης θεμελίωσε στη Βουλή με επιχειρήματα το γιατί οι τροποποιήσεις των δανειακών συμβάσεων, που συνομολόγησε πρόσφατα η κυβέρνηση για την επαναγορά ομολόγων, καταπατούν κάθε ίχνος εθνικής κυριαρχίας και υποθηκεύουν τα πάντα στους δανειστές , ενώ απαντώντας στις σχετικές αιτιάσεις Πρ. Παυλόπουλου και Μ. Βορίδη τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
 «Εμείς δεν είπαμε πως θα έρθουν οι δανειστές και θα κατασχέσουν την Ακρόπολη.Που να την πάνε την Ακρόπολη;Αν και παλιότερα λεηλατήθηκαν κομμάτια της. Το θέμα είναι πως μπορούν να κατασχέσουν και να πάρουν την εκμετάλλευση της Ακρόπολης, που είναι ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο του Δημοσίου.Μπορούν να πάρουν την εκμετάλλευση των παραλιών μας, του ορυκτού πλούτου, του πετρελαίου. Ιδιωτική περιουσία είναι ακόμα και τα πολεμικά του σκάφη, ο χρυσός που είναι στο εξωτερικό, η εκμετάλλευση των παραλιών του. Όλα αυτά είναι υποθηκευμένα, τα έχετε παραδώσει. Τώρα μας λέτε πως ο τρόπος εκτέλεσης της κατάσχεσης θα είναι ελληνικός. Θα μας κρεμάσουν και θα διαλέξουμε εμείς το σκοινί. Αυτό μας λέει ο  καθηγητής κ.Προκοπ. Παυλόπουλος» σημείωσε ο Π. Λαφαζάνης.

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+