AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Wednesday, August 15, 2012

Τρείς νέοι νεκροί μετανάστες!

0 comments

Πηγή: ιskra.gr
ΔΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΚΑΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ!
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ!
Άλλη μια δολοφονία μετανάστη διεπράχθη, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Το θύμα ήταν 25χρονος πολίτης Τυνησίας, ο οποίος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, τα ξημερώματα της Τρίτης. Έφερε σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα. Ο 25χρονος πέθανε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε και το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα, στην πλατεία Αττικής. Δυο νεκροί μετανάστες βρέθηκαν μέσα σε κάδο σκουπιδιών μαχαιρωμένοι.Τα θύματα είναι Πολωνοί.
Σύμφωνα με έγκυρους πολιτικούς παρατηρητές, τα κίνητρα των δολοφονιών ήταν ρατσιστικά, προσθέτοντας άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα  των φασιστικών πογκρόμ κατά μεταναστών και των δολοφονιών από φασιστικές συμμορίες.

Υπενθυμίζουμε ότι επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής νεαρός αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, στο κέντρο της Αθήνας. Ο νεαρός Ιρακινός, που έφερε πολλαπλά τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι, κατέληξε το μεσημέρι στο νοσοκομείο. Συνεχείς ήταν και οιεπιθέσεις φασιτικών ομάδων εναντίον αλλοδαπών σε όλη τη χώρα (Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο, Βόνιτσα κ.α.).

Σε αντίθεση με τις παραπάνω έγκυρες πληροφορίες, τα αστικά ΜΜΕ,σε αγαστή συνεργασία με τιςαστυνομικές αρχές και την κυβέρνηση  αναφερόμενα στα κίνητρα των δολοφονιών, κάνουν λόγογια πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών. Αλήθεια όμως γιατί δεν βρίσκονται οι δράστες; Επιπλέον, αν τα θύματα ήταν έλληνες πολίτες και οι δράστες αλλοδαποί, η αστυνομία θα κινούνταν με την ίδια αδιαφορία για την εύρεση των δραστών και τα αστικά ΜΜΕ θα πραγματοποιούσαν τόσο μικρή κάλυψη των γεγονότων σχετικά με τις άγριες δολοφονίες; Η εμπειρία των τελευταίων γεγονότων μας έχει δείξει το αντίθετο!
Τα εγκλήματα τυφλού φυλετικού μίσους και ρατσιστικής βίας γίνονται όλο και περισσότερα με το γενικότερο πολιτικό κλίμα στοχοποίησης της μετανάστευσης, ως της αιτίας όλων των δεινών της χώρας, να ενισχύει τέτοιου είδους φαινόμενα.
Η τρικομματική κυβέρνηση με την διενέργεια της απάνθρωπης επιχείρησης "Ξένιος Ζεύς", η οποία είναι σε εξέλιξη, βρίσκεται σε μια διαρκή προσπάθεια να μεταφέρει τις ευθύνες της για την τραγική οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας στους μετανάστες-φτωχοδιάβολους, βρίσκοντας ένα ανεπαρκέστατο,κακοστημένο άλλοθι.Τα πογκρόμ της κυβέρνησης της φτωχοποίησης και του εθνικού ξεπουλήματος και των φασιστικών-ναζιστικών ομάδων διεξάγονται όπως φαίνεται παράλληλα! Αυτοί οι οποίοι δημιούργησαν το μεταναστευτικό πρόβλημα και εκκόλαψαν το αυγό του φιδιού-φασιμού, τώρα προσπαθούν να κρύψουν τις αιτίες που δημιουργούν τη μετανάστευση και σαν να μην έφτανε αυτό αξιοποιούν το πρόβλημα για να προωθήσουν τα αντιδραστικά τους σχέδια. Στόχος τους είναι να τσακίσουν τα δικαιώματα αρχικά των μεταναστών-εύκολων στόχων και παράλληλα  των φτωχοποιημένων ελλήνων πολιτών.
Είναι μεγάλη η ευθύνη της Αριστεράς, να δράσει ως διελκυστίνδα και να συμβάλει στην ριζοσπαστικοποίηση των λαϊκών στρωμάτων ,κόντρα σε αυτήν την καθημερινή και απροκάλυπτη προσπάθεια των κυρίαρχων ΜΜΕ αλλά και των οικονομικο-πολιτικών ελίτ της χώρας που υπό τον φόβο της διακυβέρνησης από τον μη-ελεγχόμενο ΣΥΡΙΖΑ, οδηγούν τον κάθε αγανακτισμένο από την παρούσα κατάσταση άνθρωπο σε επικίνδυνες φασιστικές ατραπούς

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+