AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Friday, May 25, 2012

Άλλος ένας προδότης: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΖΙΜΕΡΟΥ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ

0 comments

Δυστυχώς η Ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από ΕΦΙΑΛΤΕΣ.


Σχεδόν εβδομήντα χρόνια μετά τη Γερμανική κατοχή, “κάποιοι”, ζήλεψαν τη δόξα του Τσολάκογλου, του Λογοθετόπουλου και του Ράλλη.
Τότε που οι γονείς και οι παππούδες μας αντιστάθηκαν ηρωικά στη Γερμανική κατοχή, οι εκπρόσωποι της πολιτικής εξουσίας του κεφαλαίου, ή έφυγαν στη Μέση Ανατολή, (Αγγλόφιλοι), ή έμειναν να υπηρετήσουν δουλικά τους κατακτητές Γερμανούς, (Γερμανόφιλοι).
Όταν η απροκάλυπτη Αγγλική και αργότερα η συγκαλυμμένη Αγγλοαμερικανική κατοχή αντικατέστησε τη Γερμανική, πάλι βρέθηκαν οι πρόθυμοι υπηρέτες των κατακτητών, (Παπανδρέου, Πλαστήρας, Σοφούλης, Τσαλδάρης, Παπάγος, Βενιζέλος…).
   Τώρα στη καινούργια κατοχή που βιώνουμε, φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλος συνωστισμός στους δοσίλογους και έτσι διαγκωνίζονται σε δουλικότητα προς του ξένους μήπως και τους προσέξουν.

—–
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΖΙΜΕΡΟΥ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!!!
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.
Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ
ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!

Εξοχότατη,
αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών μας, σας παρακαλούμε: υποχρεώστε τους σε ένα και μόνο πράγμα: να αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν. Να καταργήσουν την μονιμότητα της κομματικής τους πελατείας που έχουν διορίσει με απίστευτους μισθούς και προνόμια (θα γνωρίζετε υποθέτω για το «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης» που έπαιρνε όποιος απλώς πήγαινε στην ώρα του στη δουλειά του!). Να υποχρεωθούν να εφαρμόσουν κανόνες οικονομικής διαφάνειας στα ίδια τα κόμματα και σε κάθε συναλλαγή του Δημοσίου. Αν δεν τους υποχρεώσετε δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν μόνοι τους! Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτή την προϋπόθεση, θα σας το κλέψουν!
Εξοχότατη,
παρ’ όλα αυτά η Ελλάδα μπορεί να μεγαλουργήσει, όπως το έχουν κάνει χιλιάδες Έλληνες μετανάστες, σε χώρες όπως η δική σας, όπως το έχει καταφέρει η ελληνική ναυτιλία. Μόλις το κράτος – αγχόνη σταματήσει να πνίγει όσους έχουν και ιδέες και διάθεση και παραγωγικό σφρίγος, η Ελλάδα θα ανθίσει. Βοηθήστε μας να το πετύχουμε. Απαγορέψτε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας εσάς να εξαπατούν, εμάς να εξευτελίζουν και να στερούν από τον κόσμο του αύριο τον πλούτο που μπορεί να προσφέρει το αληθινό Ελληνικό πνεύμα – αυτό που ποτέ δεν έσβησε σ΄αυτόν τον τόπο.
Θάνος Τζήμερος

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+