AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Thursday, July 10, 2014

Ένα καράβι, παλιό σαπιοκάραβο, με εκπαιδευμένους στυγνούς εκτελεστές

0 comments
Ολοκληρώθηκε η μεταφόρτωση 570 τόνων υγροποιημένων τοξικών αερίων στο αμερικάνικο πλοίο Cape Ray και αρχίζει το χημικό πείραμα στα δυτικά της Κρήτης.

Διαβάζοντας όλο αυτό το διάστημα για τα χημικά της Συρίας μου γεννάται το ίδιο πάντα ερώτημα: αν η λέξη της Συρίας κατέχει θέση γενικής κτητικής συντακτικά; Κι αν ναι οι Σύροι είναι οι κτήτορες; Δε γνωρίζω την απάντηση του ερωτήματος αυτού, γνωρίζω όμως πως η μοναδική κληρονομιά των Σύρων σε αυτό τον κόσμο, τα παιδία τους δηλαδή, δολοφονούνται χρόνια τώρα. Την ίδια στιγμή που οι Σύροι ενταφιάζουν ομαδικά τα παιδιά τους, το Cape Ray μαζεύει στοργικά τα δικά του γεννήματα – εκτρώματα. Η ελληνική κυβέρνηση και όχι η χώρα μας (αφού δε θεωρώ ότι εκπροσωπείται η χώρα στο βαθμό που δεν είναι ενήμερη η πλειοψηφία των πολιτών) θα συνοδεύσει με πολεμικό πλοίο και υποβρύχιο την ιεραποστολική ετούτη πράξη, διότι φοβούνται λέει για τυχόν τρομοκρατικά χτυπήματα. Εμείς πάλι όχι γιατί τα έχουμε συνηθίσει…Κι ενώ οι κυβερνώντες θα συνοδεύουν το σαπιοκάραβο μετά βαίων και κλάδων ο κρητικός λαός θα βγει στα ανοικτά με όποιο πενιχρό μέσο διαθέτει να αντισταθεί για μία ακόμη φορά στο έγκλημα που διενεργείται σιωπηρά. Οι Κρήτες μήνες τώρα μάχονται για τη Μεσόγειο οργανώνοντας διαδηλώσεις, πορείες, πλωτές διαμαρτυρίες και συναυλίες και ακολουθούν οι Κυθήριοι και οι Πελοποννήσιοι που υπερασπιζόμενοι τη Μεσόγειο, υπερασπίζονται τις ζωές όλων μας. Ωστόσο, οι επίτροποι των συντονιστικών οργάνων διερωτώνται γιατί ο λαός στην Αθήνα δεν αντιδρά, που είναι; Εδώ είμαστε στο νησί των μακάρων, διότι κάποιοι επιτήδειοι ακολουθούν παλιές κλασσικές συνταγές για το καλό μας…Αποφάσισαν λοιπόν για να μη μας στενοχωρήσουν να αποκρύπτουν συστηματικά κάθε χρήσιμη πληροφορία που δυνητικά θα μας προκαλούσε άσκημες σκέψεις και είμαστε ευτυχισμένοι. Θαρρώ πως στη χώρα της Ελευθερίας του πνεύματος και της Δημοκρατίας που τα μέσα μαζικής εκτέλεσης (ΜΜΕ) επιτελούν ύψιστο έργο στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών δε μας απομένει παρά να στέλνουμε σήματα καπνού από τα βουνά, όπως άλλοτε οι Ινδιάνοι προκειμένου να επικοινωνήσουμε.

Ευγενέστατε κε Christian Chartier διαβάζοντας την επιστολή σας στο iefimerida, "just stop listening to the so - called Greek scientists", σας διαβεβαιώ πως δεν ανησυχούμε καθόλου για την έκβαση του πειράματος σας γιατί γνωρίζουμε ότι είστε επαΐοντες, εμείς απλά αντιστεκόμαστε όσο μπορούμε (καθώς και άλλοι μεσογειακοί λαοί) στο βιασμό της Μεσογείου και στο καθημερινό ψυχολογικο βιασμό που υφιστάμεθα από όλους εσάς καθημερινά, εμπιστευόμενοι μόνο δικούς σας επιστήμονες όπως το Seligman για παράδειγμα και τη θεωρία επίκτητης αδυναμίας αντίδρασης.

- See more at: http://left.gr/news/ena-karavi-palio-sapiokaravo-me-ekpaideymenoys-stygnoys-ektelestes#sthash.IKL9PXFm.dpuf

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+