AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Monday, August 26, 2013

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΙΜΗΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ "ΔΤ" ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΑΤΑΔΙΚΗ

0 comments
Ν. ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΜΗΝΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Τ.: «ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΩ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ... ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ»
 ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ!
Η ΕΡΤ συνεχίζει με πείσμα και αποφασιστικότητα το ραδιοτηλεοπτικό της μαραθώνιο, παρά την απαράδεκτη διακοπή του σήματός της από την EBU, η οποία βιάστηκε να δείξει το καθεστωτικό πρόσωπό της και παρά τις συνεχιζόμενες απειλές από την κυβέρνηση και τον Π. Καψή.
Σε αντίθεση με την ΕΡΤ, το κακόγουστο πείραμα του μορφώματος της λεγόμενης «Δημόσιας Τηλεόρασης», που εγκαινίασε την εκπομπή ζωντανού προγράμματος από το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης (21/8), καρκινοβατεί, χωρίς να μπορεί να πείσει ότι θα αποκτήσει αξιόπιστο μέλλον.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η λεγόμενη «ΔΤ» του Παντελή Καψή, ενώ ήδη ξοδεύει αδιαφανώς αρκετά υψηλά αδιευκρίνιστα ποσά και η ίδια και το πολιτικό γραφείο του πολιτικού προϊσταμένου της, το έργο που έχει αρχίσει να επιδεικνύει είναι χαμηλότατης στάθμης, προδιαγράφοντας την παταγώδη αποτυχία της.
Παράλληλα οι εργαζόμενοι της μεταβατικής Δημόσιας Τηλεόρασης έχουν αρχίσει τη... γκρίνιαπαραπονούμενοι ότι δεν έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να εργαστούν και να βγει τα ρεπορτάζ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ορισμένοι ζητούσαν να μάθουν πότε επιτέλους θα πάνε στο Ραδιομέγαρο να δουλέψουν καθώς, οι υπηρεσίες που τους παρέχονται δεν τους ικανοποιούν!!!
Αποτελεί κρίσιμης σημασίας εξέλιξη το γεγονός ότι όλες οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης, προεξάρχουσας της αξιωματικής, έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα συμμετέχουν με εκπροσώπους τουςστις εκπομπές του μορφώματος της «ΔΤ» αλλά ούτε και της ΝΕΡΙΤ, πράγμα που μάλλον θα «συμπαρασύρει» σε αυτή την απόρριψη και τα μεγαλύτερα και πιο ζωντανά τμήματα του συνδικαλισμού, ενώ μια πολύ σημαντική ποιοτικά και ποσοτικά μερίδα του πνευματικού και καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας, η οποία διαρκώς αυξάνει, έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το νέο κυβερνητικό τηλεοπτικό κατασκεύασμα.
Αυτό σημαίνει ότι εξαρχής η «ΔΤ» (και αργότερα η ΝΕΡΙΤ) δεν θα έχει καμία αξιοπιστία και το μόνο που θα κάνει θα είναι να διχάζει και να διαιρεί τον ελληνικό λαό. Μια τέτοια, όμως, «δημόσια»τηλεόραση δεν έχει κανένα μέλλον και θα αποτελεί «πηγή ανωμαλίας» για τη χώρα και το μέλλον της,στοιχίζοντας την ίδια ώρα πανάκριβα στους φορολογούμενους.
Μετά τις προσπάθειες λάσπης και διάσπασης του μετώπου των εργαζόμενων η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός κ. Παντελής Καψής βάζουν στόχο την απομάκρυνση από το ραδιομέγαρο των απολυμένων της ΕΡΤ που βρίσκονται στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής από την 11η Ιουνίου, ημέρα που έπεσε και το «μαύρο» στο σήμα της Δημόσιας Ραιοτηλεόρασης.  Στελέχη της κυβέρνησηςεισηγούνται την αποστολή ΜΑΤ που θα πετάξουν έξω τους απολυμένους εργαζόμενους, ενώ άλλοι, αναμεσά τους και ο Π. Καψής, προσανατολίζονται  στην "εκδίωξη" μέσω εισαγγελέων. 
Η αγωνιστική παρουσία εργαζόμενων της ΕΡΤ και αλληλέγγυων αποτελεί εγγύηση για την αισιόδοξη έκβαση της προσπάθειας της ΕΡΤ αλλά και δύναμη ανατροπής απέναντι σε κάθε απόπειρα κυβερνητικής αστυνομικής επέμβασης στο Ραδιομέγαρο.

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+