AristeriDiexodos. Powered by Blogger.
 
Friday, May 4, 2012

ISKRA.gr: Έκπληξη και Ανατροπή από τις Κάλπες!

0 comments

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ, ΤΡΟΪΚΑ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ
ΕΠΙΣΕΙΟΥΝ ΤΟ «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ» ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ
Όλα δείχνουν ότι οι κάλπες της Κυριακής εγκυμονούν τηνΕΚΠΛΗΞΗ και την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Μια νέα ΣΕΛΙΔΑ είναι πολύ πιθανό να ανοίξει στη χώρα μας με τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε ένα νέο, πολύ σημαντικό πολιτικό ρόλο και με ουσιαστική ακύρωση των μνημονιακών επιλογών για τη χώρα!
Οι διαφαινόμενες αυτές εξελίξεις έχουν πανικοβάλλει τα εγχώρια αλλά, ίσως και περισσότερο, τα ξένα κατεστημένα.


Η ΛΥΣΣΩΔΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !
Από σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ έχει εξαπολυθεί μια λυσσώδης τρομοκρατία σε βάρος του ελληνικού λαού που εκπορεύεται από τα εγχώρια αστικά πολιτικά και οικονομικά κέντρα, μαζί με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Ακόμα πιο επιθετική είναι η τρομοκράτηση που ενορχηστρώνουν από το εξωτερικό οι κυβερνήσεις, τα ευρωπαϊκά διευθυντήρια, οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης, οι μεγάλες ξένες τράπεζες, τα διεθνή μμε και κυρίως η Τρόικα και οι μηχανισμοί της.
Όλοι αυτοί επιχειρούν να φοβίσουν τον ελληνικό λαό πως αν αποδοκιμάσει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καιυπερψηφίσει τις δυνάμεις της κομμουνιστικής  και ριζοσπαστικής Αριστεράς, τότε τον αναμένουν χίλια μύρια όσα δεινά από ακυβερνησία και αποσταθεροποίηση μέχρι χάος και διάλυση.
Ειδικότερα οι τρομοκρατούντες επισείουν ως «μπαμπούλα» την «πτώχευση» και την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ !
Η δική μας απάντηση στην τρομοκρατία του κατεστημένου δεν πρέπει να είναι η άμυνα και η απολογία αλλά η αντεπίθεση.
Να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες!
Να απορρίψουμε και να αντιστρέψουμε τη βρώμικη κινδυνολογία τους.
Αντί να φοβηθούμε και να οπισθοχωρήσουμε, να τολμήσουμε και να μετατρέψουμε την ήττα τους σεβατερλώ!
Αυτή την ώρα τo χάος και η γενική διάλυση, που έχουν αρχίσει, τα αντιπροσωπεύουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και οι μνημονιακές επιλογές τους.
ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Ήδη όλα τα δεδομένα επιβεβαιώνουν ότι η κατάσταση, εξαιτίας των πολιτικών τους, μέρα τη μέραχειροτερεύει και γίνεται όλο και πιο τραγική.
Η ύφεση βαθαίνει περισσότερο και θα ξεπεράσει το 2012 το 5,5%, όταν οι προβλέψεις μίλαγαν για 4,5%.
Τα έσοδα του προϋπολογισμού καταρρέουν, όπως ταυτοποιούν τα στοιχεία του Απρίλη.
Οι εμπορικοί δρόμοι μέρα τη μέρα ερημώνουν, με τα λουκέτα στις πολύ μικρές επιχειρήσεις να πληθαίνουν καθημερινά.
Η ανεργία καλπάζει.
Οι τράπεζες έχουν καταρρεύσει, παρά τα «δώρα» και την ανακεφαλαιοποίηση και τo χάσμα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν υπερβαίνει τα 200 δις.
Τα κόκκινα δάνεια καθημερινά εκτινάσσονται σε νέα ύψη, με τα νοικοκυριά να βρίσκονται σε απόγνωση.
Με ποια χρεοκοπία, λοιπόν, μας τρομοκρατούν;
ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !
Η χρεοκοπία έχει ήδη επέλθει και τρέχουμε ολοταχώς και στην τυπική και ολοκληρωτική επικύρωσή της.
Η στάση πληρωμών επί του χρέους, όμως, που μπορεί να προκύψει ως πρωτοβουλία καισχεδιασμός της χώρας μας με στόχο τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, δεν θα είναι καταστροφή αλλά μια θετική απάντηση και θετική απόπειραπροοδευτικής διεξόδου.
Η «εκδίωξη» επίσης, από το ευρώ μπορεί να προκύψει πιθανότατα ως αναγκαστικό αποτέλεσμα της επίσημης χρεοκοπίας της χώρας.
Μια αποχώρηση, όμως, από το ευρώ, που θα προκύψει κι αυτή με πρωτοβουλία της χώρας και από μια κυβέρνηση της Αριστεράς, για να θωρακιστεί η οικονομία και να εφαρμοστεί, σε σύγκρουση με τηνΕΕ, μια άλλη προοδευτική και σοσιαλιστική πολιτική ανασυγκρότησης, δεν θα είναι καθόλου καταστροφή αλλά δύσκολος και ελπιδοφόρος δρόμος για μια διέξοδο της χώρας από το ατελείωτο μαρτύριο!
ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΛΜΗ !
Αυτή την ώρα ο ελληνικός λαός καλείται να ενωθεί και να τολμήσει, ρίχνοντας τα τείχη του παλιού δικομματισμού και «διακινδυνεύοντας» μεγάλες ρήξεις και ανατροπές για να δώσει ανάσα και ελπίδα στη χώρα.
Αυτή την ώρα η τόλμη είναι η μόνη επιλογή απέναντι στη «σταθερότητα» της καταστροφής, τηςδιάλυσης, της αποσύνθεσης και της παρακμής.
Η τόλμη και η ανατροπή όσους «κινδύνους» και αν έχουν, είναι χίλιες φορές προτιμότερα από τα ''νεκροταφεία'' που εγχώρια και ξένα κέντρα προετοιμάζουν σε μια ρημαγμένη Ελλάδα!
Κι αυτή η τόλμη σημαίνει να αναδειχθούν πανίσχυρες από την κάλπη, όλες, ανεξαιρέτως, οι δυνάμεις της κομμουνιστικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς και να ανοίξουν μετεκλογικά ένα νέο κεφάλαιο με τη συμπαράταξή τους!  

Leave a Reply

 
Αριστερή Διέξοδος © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

You can add link or short description here

Google+